Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 19.04.2024, 07:40
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Грудень » 25 » Боролися за кубок князів Острозьких
12:51
Боролися за кубок князів Острозьких
У  неділю, 11 грудня, у спортзалі Національного університету «Острозька академія» відбувся турнір з волейболу за кубок пам’яті князів Острозьких. Поборотися за призи до нашого міста прибули команди ветеранів з Нетішина, Старокостянтинова та села Самчики.

Спочатку для гостей була організована екскурсія Національним університетом «Острозька академія», під час якої їм розповіли про сучасне і минуле навчального закладу, міста, роль князів Острозьких у розбудові населених пунктів, власниками яких був цей рід, їх значення в історії України.

Під час відкриття змагань їх учасників привітав і побажав перемог та задоволення від турніру, дружнього спілкування міський голова Олександр Шикер. Із вітальними словами до присутніх звернувся також міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук, заступник голови Старокостянтинівської райдержадміністрації, член профкому Хмельницької АЕС Степан Пінчук. Організаторам змагань, а також друзям у житті і суперникам на майданчику вони вручили подарунки – книги, мапи, картини та сувеніри із зображенням своєї малої батьківщини.

У першій грі острожан жереб звів із командою міста Старокостянтинів. На жаль, у цій грі наша команда поступилася і дістала право грати лише за третє місце з командою, яка також зазнала поразки.

Першу партію у сільських волейболістів острожани виграли. Але в другій партії агресивніше і організованіше грали ветерани спорту села Самчики, які й перемогли в ній. В третій половині гри острожани виглядали більш організовано, і зуміли вирвати перемогу в ній і матчі загалом і завоювали третє місце.

У боротьбі за головний приз зустрілися команди міст Нетішин і Старокостянтинів. Волейболісти міста енергетиків зразу ж повели у рахунку. Та старокостянтинівські спортсмени зуміли переломити хід гри і впевнено перемогли. Друга партія почалась майже за тим же сценарієм. Нетішинські волейболісти лідирували у рахунку майже до кінця партії. Часом їх відрив складав 5-6 очків, і здавалось, що перемогою вони не поступляться. Але суперник зумів спочатку зрівняти рахунок, а потім і здобути вирішальні очки, яке забезпечили старокостянтинівській команді перемогу у турнірі.

На завершення учасники турніру на пам’ять про нього сфотографувалися (на знімку). Викладач Національного університету «Острозька академія», учасник турніру Валерій Ящук розповів, що весною цього року острожани побували в Нетішині і там вибороли перше місце у боротьбі із цими самими суперниками. Весною турнір ветеранів прийматиме Старокостянтинів, а влітку – село Самчики. Можливо, з часом Кубок пам’яті князів Острозьких буде складатися з чотирьох турів, але поки що населені пункти, власниками яких були князі Острозькі, проводять свої змагання окремо.
Переглядів: 692 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0