Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 26.04.2024, 17:47
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 18 » Чемпіони визначились достроково
16:14
Чемпіони визначились достроково
Минулої неділі, 25 вересня, відбулися передостанні тури в першій і другій лізі Чемпіонату Острозького району з футболу. За їх підсумками стали відомі чемпіони (ФК «Вельбівне», СК «Академія») (на знімку), призери та аутсайдери. Останній тур вже майже нічого не вирішує…

ФК «Острог» приймав вдома мощаницьку «Звису». Ця команда у попередньому турі позбавила очків лідера і не збиралася поступатися острожанам. Про це свідчила надійна оборона, гострі контратаки, одна з яких на початку матчу призвела до взяття воріт острожан. Господарі поля відчайдушно йшли вперед, але їх атаки, на жаль, руйнувалися ще на підступах до штрафної площадки. У першій половині гри, і до середини другої також, острожани майже не мали реальних можливостей відзначитись. Натомість мощаницькі футболісти могли це зробити щонайменше 4-5 разів. Особливо в другому таймі, коли нападник гостей отримав м’яч у воротарській площадці і був перед порожніми воротами, але шкіряний, підстрибнувши перед ударом, пролетів над перекладиною.

Десь за 7-10 хв. до фінального свистка острожани «заробили» кутовий.­ Після подачі м’яча в район воротарської площадки, першим до нього встиг Олег Петрук, який головою забивши гарний гол, зрівняв рахунок 1:1. Натхненні успіхом острожани кинулись в атаку, тим більше, що вони вже знали результат матчу у Вельбівному, де господарі знову втратили два очки – 1:1 з хорівчанами. Вболівальники, в тому числі міський голова Олександр Шикер, його перший заступник Віталій Ундір, тренер Валентин Кочиш надихали острожан йти в атаку. І вони створили кілька можливостей, але все ж вирвати перемогу не зуміли, чим втратили можливість поборотися в останньому турі з футболістами ФК «Вельбівне» за золоті медалі. Тож незалежно від результату матчу у Вельбівному острожани другі, а хорівчани треті.

У другій лізі СК «Академія» вдома здолала з рахунком 6:1 верхівський «Оріон», чим достроково забезпечила собі золоті медалі у другій лізі. Гості першими забили гол, лише під завісу першого тайму господарі зрівняли рахунок. А в другому таймі острожани беззастережно домінували на полі і забили ще 5 м’ячів. Справді – чемпіонська перемога!
Переглядів: 590 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: