Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Субота, 20.04.2024, 13:12
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2013 » Вересень » 22 » Дітям сиротам допоможуть з навчанням
19:10
Дітям сиротам допоможуть з навчанням
У попередньому номері «ЗГ» розповідалось, що у п’ятницю, 6 вересня, відбулась 40 сесія Острозької міської ради. Серед питань, по яких приймалися рішення, було і про підвищення оплати за навчання в Острозькій дитячій музичній школі. Таке рішення викликане фінансовою скрутою єдиного міського позашкільного закладу.  

Під час жвавого обговорення питання депутат Олександр Корнійчук (ВО «Батьківщина») повідомив, що їхня фракція на своєму засіданні вирішила фінансово підтримати навчання двох учнів музшколи з числа сиріт чи напівсиріт, батьки або опікуни яких не можуть сплачувати за навчання. До речі, подібну підтримку малозабезпеченим сім’ям вже кілька років надавали міський голова Олександр Шикер, його перший заступник Віталій Ундір.

У вівторок, 11 вересня, відбулася зустріч депутатів міської ради та членів її виконкому з представниками дітей, які не мають можливості сплачувати за навчання у музшколі. На початку виступила керівник закладу Валентина Кузьменко, яка розповіла про сесію міської ради, прийняті на ній рішення стосовно підняття плати за навчання, про нестачу коштів на функціонування закладу. Валентина Романівна наголосила, що підняття плати за навчання – вимушений крок, бо так музшкола намагається вижити у важкий час. Разом з тим, влада міста, керівництво закладу розуміють проблеми сімей, де виховуються двоє і більше малюків, дітей із малозабезпечених сімей – головним чином сироти, напівсироти, ті, які проживають із матерями-одиночками, що не працюють у цей час та ін. Вона повідомила, що допомогти такій категорії учнів виявили бажання міський голова Олександр Шикер, його перший заступник Віталій Ундір, депутат Сергій Іщук (Сильна Україна), фракція ВО «Батьківщина» – двох учнів.

Під час зустрічі виступали представники міської ради, депутати, батьки та опікуни, які говорили про важливість функціонування музкошколи у місті, необхідність підтримки дітей, які не мають змоги сплачувати за навчання, дякували на добродійність.

Іван ПАВЛІВ
Переглядів: 520 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: