Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Субота, 20.04.2024, 11:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Січень » 4 » Із сімейною спритністю
03:39
Із сімейною спритністю
У неділю, 25 грудня, у спортзалі Національного університету «Острозька академія» відбулися змагання в рамках ІІ туру 3 етапу обласних змагань «Сімейні перегони». Ці багаторівневі змагання відбуваються вже другий сезон поспіль і сподобалися сім’ям, які ведуть активний спосіб життя, люблять змагатися і перемагати.

Острог приймав переможців районних та міських змагань, які відбулися в Острозі і Дубному, а також в Острозькому та інших південних районах Рівненщини. Традиційно у програмі змагань було три станції. На першій, яка називалася «Три для одного», всім членам сім’ї необхідно було подолати 12-метрову дистанцію із трьома різної величини м’ячами – найменший (тенісний) необхідно було тримати затиснувши підборіддям, другий – тримати в руках, а третій вести ногами, оминаючи при цьому перешкоди. Під час перегонів за порушення правил, втрату м’ячів додавалися штрафні секунди.

На другій станції «Футболісти» всі члени сімейної команди зобов’язані були вести м’яч ногою, при цьому «вписуватись» між виставленими кеглями так, щоб їх не збити і жодної не пропустити. Звісно, батькові і синові таке завдання не було складним, а ось мамам… Проте саме на цій станції перемогла родина із Острога.

Третя станція «Спритна сімейка» вимагала не тільки спритності, але й неабиякої точності. Кожен із членів сім’ї на старті залазив у мішок і стрибав до відмітки 12 метрів. Звідти він намагався вцілити дротиком з гри у «Дартс» в мішень. Дострибавши до старту, «знаряддя» необхідно було передати наступному члену команди. Хто дострибав швидше, точніше влучав і мав менше штрафних балів, а більше бонусів, той і переміг.

Судді, підрахувавши здобуті командами очки, за підсумками боротьби на трьох станціях визначили, що перемогла сімейна команда із Радивилівського району, другою фінішувала сім’я Яцюків із Острозького району. Родина у складі Володимира Миколайовича, Ірини Миколаївни і Максима Боринових з нашого міста посіла третю сходинку п’єдесталу пошани.­

Переможці і призери змагань в Острозі від організаторів отримали грамоти та медалі. Сім’я Арветовичів боротиметься за золоті медалі ІІ етапу із переможцями північних і центральних районів Рівненщини.
Переглядів: 654 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: