Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 25.04.2024, 01:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 19 » Як створювалася дитяча мрія
13:40
Як створювалася дитяча мрія
Добру справу, гідну наслідування, спільними зусиллями зробили мешканці будинку по проспекту Незалежності, 50 – вони збудували дитячий майданчик, відремонтували залишки старого.

Ідея збудувати дитячий майданчик біля будинку виникла у Алли та Сергія Харчуків. Про це спочатку розповіли всім мешканцям будинку. Переважна більшість із них підтримала задум. Наступним кроком був пошук варіанту дитячої ігрової площадки. Зупинились на комплексі «Дві вежі». Потім збирали кошти, матеріали, а коли все це з’явилось, чоловіки спільними зусиллями будували – хтось зварював металічні конструкції, інші працювали з деревом, бляхою, збирали усе воєдино. Коли основні конструкції були вже готові до роботи, підключилися жінки, які фарбували, опоряджували територію. У підсумку вийшов чудовий ігровий майданчик із каруселлю, двома гойдалками, гіркою, шведською стінкою, турніком, пісочницею та ін. Щоб на площадку не заїжджали автомобілі, її обгородили.

В планах ініціативної групи – встановлення канату, спорудження міні-футбольного поля з воротами, ремонт баскетбольних щитів. Тепер діти молодшого шкільного віку і ті, хто відвідують садочки, залюбки йдуть у двір, де знаходиться дитячий майданчик – радістю світяться їхні очі, коли вони катаються, граються, «працюють» з піском на площадці. Приємно те, що люди проявляють ініціативу, самоорганізовуються і створюють власними руками кращі умови для розвитку дітей.

– Найбільше працювали на спорудженні майданчика Сергій Харчук, Олександр Оніщук, Ігор Романюк, Володимир Кусяк, Марія Семьонова, Анна Романюк, Наталія Кусяк, Надія Оніщук та ін. – розповідає мешканка будинку по проспекту Незалежності, 50 Алла Харчук. – Не були байдужими інші мешканці будинку, які здавали гроші, хто міг, допомагав матеріалами, працював на спорудженні. Приємно, що до цієї справи підключилися майже всі, хто живе у нашому будинку. Матеріальну допомогу також надала міська рада, міська організація партії «Батьківщина». Від імені ініціативної групи хочу всім їм висловити велике спасибі!

Переглядів: 577 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: