Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вівторок, 23.04.2024, 11:06
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Лютий » 27 » Яке ваше ставлення до соціальних мереж?
19:10
Яке ваше ставлення до соціальних мереж?
Олексій ЛІСОВСЬКИЙ, працівник банку:

– Соціальні мережі відіграють велику роль у налагодженні та підтриманні дружних стосунків між колишніми однокласниками та однокурсниками. Трапилося так, що багато хто змінив своє місце проживання, не завжди є можливість спілкуватися телефоном, а ось зайти на сайт і переглянути сторінку свого друга – це забирає мало часу, але дозволяє «тримати зв’язок» із друзями. Правда, цим не треба зловживати. Якщо є можливість, то краще спілкуватися вживу.

Тетяна ДОКІЄН, працівник Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою:

– Сайтом "Однокласники", користуюся регулярно. Мені подобається те, що можна переглянути найсвіжіші фотографії своїх друзів, а в мене їх біля 80, оцінити їх, прокоментувати, зробити комплімент, дізнатися про свята і привітати друзів, дізнатися їх думку з приводу деяких подій в житті і суспільстві. Звичайно, соціальні мережі не можуть замінити живого спілкування безпосередньо чи телефоном. Але якщо друзів розділяють кордони чи великі відстані, то саме в "Однокласниках" найкраще спілкуватися з тими, хто мешкає у США, Канаді, Європі, Росії і т.д.


Ярослав СІНЧУК, пенсіонер:

– Ще до пенсії навчився користуватися Інтернетом. Про соціальні мережі знаю, думаю, що це не погана річ, але в жодній з них я не реєструвався. В одній із соціальних мереж зареєстрований син. Він регулярно переглядає сайт, спілкується. Думаю, що соціальні мережі більше орієнтовані на молодших. Старшим більше до вподоби спілкування телефоном чи особисте.





Ірина ФЕДОРЧУК, методист Острозької центральної районної бібліотеки:

– Нещодавно наша бібліотека зареєструвалася в «Однокласниках». Вважаю, що це дає змогу ще краще популяризувати нашу роботу, співпрацювати з колегами та читачами, багатьма острожанами і навіть тими, хто давно покинув наше місто. Це ніяк не применшує роль нашого Інтернет-сайту, електронної пошти, мобільного телефона, зрештою, самого живого спілкування з читачами і знайомими. Соціальні мережі для цього всього є дуже добрим доповненням, яке дозволяє знаходити нових друзів, відновлювати перервані зв’язки, зміцнювати дружбу із тими, хто є дорогим для тебе, але знаходиться далеко…


Олександр КРАВЕЦЬ, викладач Національного університету «Острозька академія»:

– В соціальних мережах ніколи не реєструвався і не буду. Вважаю, що там немає нічого корисного для духовного розвитку особистості. Свого часу дочка була зареєстрована «ВКонтакті». Оцінивши рівень того спілкування, я наполіг, щоб вона покинула його. Вважаю, що треба спілкуватися, дивлячись людині в очі, бачити її реакцію на сказані слова. За потреби можна листуватися через звичайну пошту чи електронну, телефоном.


Ірина САФОНОВА, пенсіонерка, м. Нетішин:

– Тепер я на пенсії. Працюючи, я майже не мала вільного часу. Тепер він з'явився, і я для себе відкрила новий світ. Це – спілкування в "Однокласниках". В мене майже 130 друзів, переважно середнього і старшого віку. Я є членом майже 840 груп. Кожного дня з інтересом переглядаю новини у друзів і в групах, ми переписуємось, спілкуємось. Для мене це дуже цікаво. Вважаю, що спілкування в соціальних мережах має свої особливості і той, хто його ігнорує, втрачає багато.


Наталія ЛЕВЧУК, учениця 11 класу Острозького НВК «Школа І-ІІІ ст. – гімназія»:

– Найкраще обмінюватися думками, бачити очі співрозмовника, його реакцію на твої слова безпосередньо. Але так виходить не завжди. Тоді на допомогу приходять соціальні мережі, мобільний телефон, електронна пошта та ін. Сайт «ВКонтакті» дає мені можливість спілкуватися з тими друзями, які у цей час знаходяться в іншому місті, якщо немає коштів на рахунку мобільного. Незабаром ми закінчимо школу і роз’їдемося на навчання у різні міста. Думаю, що саме соціальні мережі не дадуть нам можливість забути один одного.



Переглядів: 3537 | Додав: sdfy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: