Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 14:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2013 » Вересень » 29 » Кубок району виборов ФК «Вельбівно»
12:22
Кубок району виборов ФК «Вельбівно»
Цього матчу з нетерпінням чекали як футболісти, так і вболівальники. Кожний сподівався на перемогу своєї команди. ФК «Острог» зіграв, поки що, найкращий свій матч у цьому сезоні. Команда діяла активно, комбінувала, гравці дуже старались, грамотно оборонялись. Та через те, що не зуміли використати свої можливості – поступилися. А їх суперник свій шанс використав. Єдиний забитий гол у важкому матчі приніс ФК «Вельбівно» кубок Острозького району...   

Початок матчу був неприємним для острожан. З перших хвилин міська команда діяла активно, намагалась пресингувати. На певний час їм вдалося притиснути вельбівців до їх воріт. На 4-ій хвилині після однієї з контратак сільської команди штрафний удар пробивався з центрального кола. Тоді в районі воротарського майданчика зіштовхнулися гравці ФК «Острог». Один з них одразу повернувся в гру, а ось іншого довелось міняти. Лікар Ігор Мізяков після надання гравцеві допомоги вимушений був викликати «швидку». Впродовж матчу команди діяли жорстко, тож медику не раз доводилось надавати допомогу футболістам.

На 12 хвилині один з нападників острожан завдав потужного удару здалеку. Але він вийшов неточним. Ще до початку і впродовж всього матчу йшов дрібний дошкульний дощ, який швидше нагадував мряку. Поле і м’яч були слизькими. Тож, футболісти знаючи це, намагались бити здалеку. Звісно, зробити це було досить складно і м’яч часто летів не туди, куди хотіли гравці. Першу небезпечну ситуацію біля воріт суперника створили господарі. Це трапилось на 16 хвилині після удару здалеку, завданого Олегом Максимчуком зі штрафного. Голкіпер намагався відбити м’яч, але він піднявся вверх, вдарившись у перекладину знову повернувся у гру. На жаль, нікого з острожан у тій ситуації не було поруч.

У першій половині гри запам’яталися прориви у карний майданчик вельбівненської команди Олександра Чутченка, Євгена Царука, Олександра Ткачука, Володимира Захарчука. Але їм, на превеликий жаль, не вистачало фарту, миті, щоб завдати влучного удару. У одних ситуаціях захисники, в інших – воротар, випереджували нападників ФК «Острог». Дуже шкода, що маючи у той час і територіальну й ігрову перевагу, втілити їх у голи міська команда не зуміла. Тож команди на перерву пішли без забитих м’ячів.

Другу половину гри ФК «Острог» почав також активно. Запам’яталась трьохходівка Петрук-Царук-Петрук. Останньому майже на лінії карного майданчика під удар кинувся захисник і розрядив ситуацію. А потім ініціативу перехопили гості. Вони мали кілька реальних можливостей відкрити рахунок, але відмінно грав голкіпер Ігор Лихвар та захисники Олег Максимчук, Назар Мула, Юрій Космацький. ФК «Острог» також міг схилити шальки терезів на свій бік, але підводила неточність ударів, відмінна гра оборонців та воротаря. У підсумку – голів команди не забили і було призначено ще два тайми по 15 хвилин.

Одразу після свитка судді вельбівненська команда кинулась в атаку. На 3 хвилині першого додаткового тайму було зафіксовано порушення правил майже біля лінії поля. Розігруючи штрафний, нападник сільської команди переадресував верхом м’яч у район воротарського майданчика. Олег Груша у боротьбі із захисниками зумів на мить випередити їх та воротаря і точно, повз штангу, «вклав» головою кулястого у сітку воріт. Через 7 хвилин Ярослав Блейчик забив м’яч у ворота сільської команди та арбітр його не зарахував. Боковий суддя показав положення поза грою. За 2 хвилини до свистка на перерву ФК «Вельбівно» мав можливість подвоїти рахунок. Вадим Медведь обіграв воротаря, а в рамці воріт був лише захисник. Він і прийняв на себе потужний удар, захистивши ворота.

У другій половині додаткового часу запам’ятався удар головою капітана острожан Олега Максимчука після розіграшу кутового. Приємно зазначити, що у той час ФК «Острог» знову активізувався, зумів перехопити ініціативу, але, на жаль, забити так і не зумів. ФК «Вельбівно» також міг подвоїти рахунок. У одному із епізодів їх нападник обіграв воротаря, і тут знову захисник на лінії врятував ворота. Тож суддя зафіксував рахунок 1:0 на користь ФК «Вельбівно».

Начальник сектору молоді і спорту Дмитро Білюк вручив кубок Острозького району капітану вельбівненської команди та грамоти гравцям. Приз «Глядацькі симпатії» отримав молодий захисник острожан Назар Мула (на фото).

Завтра острожани гратимуть знову з ФК «Вельбівно», але уже на їх полі і в рамках чемпіонату Острозького району. Безумовно, ця гра буде важкою і відповідальною для нашої команди. І хоч господарі собі уже забезпечили золото, але гратимуть знову на перемогу. Щоб ФК «Острог» у цьому сезоні здобув медалі, їм доведеться у двох матчах неабияк поборотися…

Іван ПАВЛІВ
Переглядів: 957 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: