Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 25.04.2024, 22:50
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Лютий » 27 » На Замкову гору Дракон прилетів
18:39
На Замкову гору Дракон прилетів
Кожна пора року має свої принади і переваги. Зиму, найхолодніший період, прикрашають новорічно-різдвяні свята, а також є можливість показати свій талант у сніговій скульптурі, ну а про катання на санчатах та лижах і говорити не варто. У суботу, 21 січня, користуючись тим, що випало дуже багато снігу і він трохи відсирів, члени підліткового клубу «Надія» брали участь у конкурсі снігових фігур «Чарівні сніговички».

– На дворі дуже гарно, – розповідає керівник підліткового клубу «Надія» Іванна Сере­дюк. – І ми вирішили, що буде краще проводити дозвілля дітей на вулиці, тим більше, що конкурс снігових фігур у нас був запланований. Неподалік клубу є сквер. У ньому є багато простору для виготовлення снігових скульптур. Приємно, що діти проявили творчість і фантазію, розважалися – граючи у сніжки, веселилися, а найкращі скульптори ще й отримали нагороди.

Підбивали підсумки конкурсу пізно ввечері. З’ясувалося, що у сквері «оселилися» диковинні звірі, діти казали, що то казкові персонажі – синій слоник (фото 1), черепаха, змія, метелик та ін. Перше місце посіли двоє Назар Семенчук і Саша Гарбарчук, друге – Владислав Крутій, а третє – Ігор Підгородецький. Керівник підліткового клубу «Надія» Іванна Середюк вручила переможцям грамоти відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради.

В кінці, коли були вже відзначені переможці, всі учасники разом створили велике сердечко і в його середині фарбою написали «Надія». Цікаво, що один із юних творців снігового чуда, вочевидь розуміючи, що вночі чи вранці хтось може зруйнувати його витвір, забрав його у свій двір. Як з’ясувалося, він врятував її від «передчасної смерті», бо наступного дня всі снігові скульптури були кимось зруйновані.

Захарчик Панчук (фото 2) разом із мамою зліпив Сніговедмедя. Саме в той час нам вдалось його сфотографувати. Та виявляється, що снігова архітектура і дорослим до вподоби. Охоронець Державного історико-культурного заповідника м. Острога Василь Поліщук (крайній ліворуч на фото 3) створив прекрасного, майже двометрового дракона, який, до речі, є символом 2012 року за східним календарем. Відвідувачі та працівники музею залюбки фотографувалися з ним.

Іван МОЧЕРНЯК


Переглядів: 635 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: