Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 18.04.2024, 21:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2013 » Жовтень » 6 » Наші фінішували третіми
18:33
Наші фінішували третіми
У неділю, 22 вересня, у Гощі відбулися змагання у рамках обласної спортивної гри «Сімейні перегони».  За підсумками змагань сім’я Борінових, яка представляла наше місто, посіла 3 місце, пропустивши вперед господарів змагання та представників Острозького району.  

Це був третій етап першого туру змагань. У попередніх визначалися найспортивніші сім’ї у селах та районах міст, районах та містах. А під час третього мав визначитись переможець кожної з 4 зон області. У Гощі змагалися представники з Острога і нашого району, а також Здолбунівщини, Кореччини, Гощанщини. Команда мала бути представлена у складі щонайменше чотирьох осіб – батько, мати та двоє дітей віком до 15 років. За Острог виступала спортивна родина Борінових у складі Володимира Миколайовича, Ірини Миколаївни, Максима та Юлії.

Начальник відділу з питань сім’ї, молоді та спорту виконкому Острозької міськради Ірина Волянюк розповіла, що першим номером змагань був інтелектуальний конкурс «Знавці туризму», у якому сім’ї відповідали на запитання про туризм, спорт, активний відпочинок та ін.

Перша естафета була найважчою. Кожен член команди мав добратися до протилежного боку спортивної зали на «купинах» – дерев’яних кругах, діаметром приблизно 40 см. Стоячи на одній «купині» необхідно було іншу перекласти вперед і стати на неї. І так необхідно було здолати всю дистанцію. Діставшись відмітки, спортсмен хапав «купини» в руки і біг до місця старту, де передавав естафету іншому.

Цікавою була друга естафета – «Транспортування потерпілого». Завданням команди було перенести через різні перешкоди (лавочки для сидіння) одного із членів команди. Для носилок використовувались палиці та куртки. Потерпілому заборонялося допомагати своїй команді.

Заключним конкурсом була естафета «Туристичний намет». Перед стартом для кожної команди вже був встановлений намет. За сигналом судді всі члени родини мали швидко зібрати та скласти намет у рюкзак. Одягнувши його на плечі, родина вирушала по «коридору» дистанції, де долала перешкоди. Виконавши всі завдання, всі разом поверталися на місце старту і встановлювали намет.

– На жаль, невелика помилка нашої команди не дозволила острожанам зайняти друге місце, – розповідає Ірина Дмитрівна. – Судді додали нам штрафні 15 секунд. У підсумку нас випередила команда Острозького району, за яку виступала сім’я Обуховських. Острожани у підсумку зайняли 3 місце, а перше – вибороли господарі змагань. Тепер вони змагатимуться у Рівному із переможцями інших зон області.

Іван ПАВЛІВ
Переглядів: 840 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: