Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 19.04.2024, 22:55
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 19 » Перемогу приніс влучний удар
13:56
Перемогу приніс влучний удар
Минулої неділі, 18 вересня, відбулися матчі у першій і другій лізі чемпіонату Острозького району з футболу. ФК «Острог» грав вдома з «Міражем» із Курган і зумів із мінімальним рахунком перемогти. Очікувалось, що вельбівненська команда, здобувши на виїзді перемогу, достроково стане цьогорічним чемпіоном. Та не так вважав непоступливий дебютант ліги, який примусив титуловану команду підписати нічию (0:0) і відкласти до наступної гри питання про переможця першості.

Неділя видалась сонячною і спекотною. Можливо, саме тому команди грали в середньому темпі. Більшу частину матчу гра проходила в центрі поля, команди грали спокійно, без надмірних емоцій. Можна сказати, що жодна з них не мала ні ігрової, ні територіальної переваги. Були удари по воротах, але більшість із них були не точними, в інших випадках свої команди від гола рятували голкіпери. Перший тайм завершився без забитих м’ячів і нічим особливим не запам’ятався.

Більша частина другого тайму проходила в такому ж руслі, як і перша половина гри. Але десь на 20-й хвилині острожани оживилися. Вони провели кілька небезпечних атак, які завершувалися ударами по воротах. Одна з яких закінчилась голом, коли Леонід Мандрійчук, отримавши м’яч біля межі штрафної площадки, точно пробив, і м’яч опинився у сітці воріт «Міража». Цього разу голкіпер не зумів врятувати свою команду від гола. Як потім виявилося, цей єдиний точний удар приніс острожанам перемогу у матчі, дозволив їм залишитися на другій сходинці турнірної таблиці першості та на два пункти наблизитись до лідера – ФК «Вельбівне», яке втратило два очки на виїзді в Мощаниці. Команда Грем’ячого «подарувала» 3 очки хорівським футболістам, не з’явившись на гру. Таким чином, після 12 туру турнірна таблиця майже не змінилася. За два тури до завершення сезону продовжує впевнено лідирувати ФК «Вельбівне», острожани йдуть другі, хорівчани – треті.

СК «Академія» грав на виїзді із сіянецькою «Чайкою» і зазнав поразки з рахунком 0:1. Незважаючи на це, острожани продовжують випереджати верхівський «Оріон» на 2 очки. Завтра, у неділю, 25 вересня ФК «Острог» на стадіоні Національного університету «Острозька академія» зіграє в цьому сезоні останній матч вдома із мощаницькою «Звисою». Матч для нашої команди буде нелегким, але цікавим, тому тренери і гравці запрошують вболівальників прийти на стадіон НаУ«ОА» о 16 годині і підтримати команду. А відкриється футбольний день в Острозі матчем у рамках ІІ ліги чемпіонату, де СК «Академія» гратиме із верхівським «Оріоном», який почнеться о 14.00. Ця гра буде визначальною у тому, хто здобуде малі золоті медалі чемпіо­нату у ІІ лізі.
Переглядів: 554 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: