Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 25.04.2024, 23:24
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 19 » Піраміда – рукотворний екстрасенс?
13:51
Піраміда – рукотворний екстрасенс?
Серед різноманіття нетрадиційної медицини виділяється і лікувальна властивість пірамід. Саме нею користується острожанин Віктор Козак. За короткий час він зумів зцілитися, і до аптек та лікарів тепер не навідується. Тож вирішив поцікавитись секретом дії піраміди, її застосуванням.

Ще недавно він мав серйозні проблеми зі здоров’ям. Лікувався засобами традиційної медицини, але відчутного результату не було – реально нічого не допомагало, а гроші витрачалися чималі. Про лікувальні властивості пірамід чув і раніше, а коли «припекло», то ближче зацікавився таким екзотичним методом лікування. Пізніше через книжковий клуб замовив книгу «Мир пирамид: целительные и защитные силы».

Ґрунтовно вивчивши викладене там, виготовив першу піраміду. З дотриманням всіх вимог почав її використовувати. Вже незабаром сталося диво – здоров’я істотно поліпшилося. Пізніше потрапила до рук інша книжка про піраміди. Виготовив за рекомендаціями піраміду. Але вона ніяк себе не проявляла, тож Віктор Борисович з’ясував, що там десь допущена помилка, і пристрій не працює. Виготовляв енергетичну машину чоловік і за порадами деяких Інтернет-сайтів. Жодна з них не працювала. Острожанин пішов далі – він вдосконалив лікувальний пристрій – прилаштував до нього хрестик і маленький бурштиновий камінець. Він каже, що ці речі підсилюють дію піраміди. Її рекомендується раз на 30 днів ополіскувати і через 10 днів виносити на свіже повітря для очищення від негативної енергії. Дотримання всіх вимог використання піраміди забезпечує її ефективність і безпечність.

Розповідаючи про свою рятівницю, Віктор Борисович поклав мені на коліно маленьку пірамідку. Не будучи знайомим із її властивостями, відчув неабиякий холод на місці, де знаходився пристрій. Мій співрозмовник пояснив, що навколо пірамід дискутує вже не одне покоління вчених, але до цих пір не відомо, чому в їх середині спостерігається певний ефект – тупі леза бритви, ножі за досить короткий час знову загострюються (у цьому мій співрозмовник переконався на власному досвіді), вода у великій піраміді не замерзає навіть при -40° С, є свідчення омолодження (старіння) людей під дією енергетичної машини. В світі піраміди використовували здавна – у Єгипті, Китаї, Тибеті, Мексиці. Вчені стверджують, що в піраміді фокусуються космічні промені, які переводять органіку і воду на вищий енергетичний рівень, як це роблять екстрасенси, молитва у храмі, сила волі людини. Тобто можна припустити, що піраміда – це рукотворний екстрасенс, а може і більше.

Дізнавшись про вдалий досвід Віктора Козака, знайомі просили покористуватись пірамідою. Для більшості нехитрий пристрій повертав здоров’я, дуже скоро було відчутно лікувальний ефект. Проте чоловік каже, що використовувати піраміду треба обережно, адже це потужна енергетична машина. Ні в якому разі не можна заглядати в отвір на вершині піраміди і в нижній частині. Також не можна перевертати її верх дном, а встановлювати необхідно, точно орієнтуючись на сторони горизонту. Для її виготовлення найкраще використовувати матеріал білого кольору. Неправильне використання пристрою, в кращому випадку – не дасть очікуваного ефекту, а в гіршому – може зашкодити фізично, поселити в людині зневіру і песимізм.

Вивчивши книгу, Віктор Борисович переконався і в інших чудодійних властивостях піраміди. Нещодавно дружина пересаджувала полуницю. Але та чомусь не прийнялася. Заради експерименту зверху поклали піраміду – рослина ожила, більше того незабаром зацвіла. А ще в піраміді можна виготовляти «живу» і «мертву» воду, яку згодом використовують для лікування.

– Для того, щоб самому побудувати піраміду, необхідно передусім знати пропорції, які випливають із мети її застосування, – розповідає Віктор Козак. – Я виготовляв піраміду з пластмаси, металу (алюмінію, міді, а із заліза не можна), можна навіть із дерева, робив їх відкритими – тобто каркасними, і закритими – в будь-якому випадку спостерігався відчутний ефект. Головне – точні пропорції і орієнтація за сторонами горизонту. Хочу виготовити пристрій із глини, граніту, щоб переконатися в силі піраміди з тих матеріалів.

Спілкуючись з Віктором Козаком, я дізнався, що з допомогою піраміди він позбавився проблем із серцем, ногами, хребтом. Разом з покращенням самопочуття у чоловіка і оптимістичного настрою додалося. Вже більше двох років ніхто з його родини не навідується до аптеки. Важливо і те, що позитивні зміни оцінюються лише вартістю виготовлення піраміди.

P. S. Ця публікація – лише знайомство з нетрадиційним методом лікування, який перевірив на собі острожанин, і не має на меті його пропагування. Адже немає ліків і методів, які б стовідсотково підходили усім. Єдиний безпе­ч­ний каталізатор, який може застосовувати в лікуванні кожен – це ваша віра в його успіх.
Переглядів: 1629 | Додав: sdfy | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: