Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Субота, 27.04.2024, 01:43
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Травень » 23 » Подарунки і свято від шефів
05:48
Подарунки і свято від шефів
В Острозькій спеціальній загальноосвітній школі І-ІІ ст. № 2 20 березня побували шефи – представники обласного управління державної автомобільної інспекції. На початку весняних канікул вони привезли подарунки і влаштували дітям свято.

Агітбригада обласного управління ДАІ, яку очолювала старший інспектор із профілактичної роботи Світлана Марко, влаштувала цікавий і захоплюючий конкурс серед учнів школи на знання правил дорожнього руху. Ті учні, які проявляли активність, знають, як слід правильно поводити себе на вулиці, дорожні знаки та сигнали світлофора, отримували призи. На завершення свого перебування т.в.о. начальника обласного УДАІ Олександр Семенюк вручив всім учням школи блокноти «Канікули – весело і безпечно», чотири сітки різноманітних м’ячів, фарбу та солодощі.

На кольоровій обкладинці записника учням пропонується записати схему руху із дому до школи, а також розміщено на останній сторінці найголовніші дорожні знаки, які повинні знати пішоходи і велосипедисти. Розповідається там також про таке формування як загони юних інспекторів дорожнього руху. На кожній чистій сторінці блокнота розміщено слоган «Безпека дорожнього руху – це життя!».

 – Ми щиро вдячні шефам за увагу до нашої школи, – розповідає директор Острозької спеціальної школи-інтернату І-ІІ ст. №2 Галина Бернацька. – Без сумніву, для нас дуже вагомою є матеріальна підтримка. Але не менш важливим і корисним є спілкування працівників міліції із нашими вихованцями. Сподіваємося і надалі на продовження плідної співпраці.

Після канікул діти братимуть участь у творчому конкурсі «Як ти знаєш правила вуличного руху», оголошений обласним УДАІ. Фінішує він напередодні професійного свята вартових автодоріг – 14 квітня. Три переможці місцевого етапу візьмуть участь у обласному, де змагатимуться за призи від відомства і візьмуть участь у святі, влаштованому для кращих знавців правил дорожнього руху. А ще три класи школи-інтернату з нашого міста напередодні літніх канікул побувають у Рівному, де під час «Відкритих дверей» у обласному УДАІ зустрінуться з його працівниками, візьмуть участь у заходах, організованих відомством для школярів-інтернатівців.

Іван МОЧЕРНЯК
Переглядів: 602 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: