Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Субота, 20.04.2024, 08:07
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 14 » Про готовність до зими та прибирання
23:08
Про готовність до зими та прибирання
У  вівторок, 4 жовтня, у залі засідань міської ради відбулася нарада керівників підприємств, установ, організацій міста з питань стану підготовки до роботи в осінньо-зимовий період та санітарний стан прилеглих територій підприємств, установ, організацій. Головував на нараді міський голова Олександр Шикер.

Заступник міського голови Володимир Мацун, інформуючи присутніх по першому питанні, у своєму виступі зазначив, що підготовка до зими здійснювалась згідно затвердженої раніше програми. Комунальники здійснювали ремонт дахів будинків, водопровідних, водовідвідних, теплових, газових мереж, проводили ревізію у житлових будинках електрощитових, димових і вентиляційних каналів та ін. Все це, а також техніка для вивезення твердих побутових відходів, очистки від снігу підготовлені до роботи в холодну пору року. Заготовлено необхідну кількість посипочного матеріалу. Було також проаналізовано готовність до зими комунально-побутових об’єктів міста, забезпечення їх та мешканців міста твердим паливом. В цілому – місто готове до зими. На завершення Володимир Степанович закликав керівників підприємств завчасно подбати про те, щоб в холодну пору року втрати тепла були мінімальними, економились енергоносії.

Про готовність Острозької психіатричної лікарні, а також шкіл-інтернатів на Новому місті інформували їхні представники на нараді. При цьому міський голова Олександр Шикер наголосив на важливості таких нарад у тому плані, що комунальна сфера міста може надати певну допомогу закладам обласного і районного підпорядкування для їх якісної підготовки до зими.

По другому питанню порядку денного присутніх інформувала начальник міської інспекції з благоустрою Марія Жу­рик. Вона зазначила, що згідно законодавства України, а також правил благоустрою Острога всі суб’єкти господарювання, незалежно від форми власності, в тому числі і мешканці приватних будинків, свої об’єкти та прилеглі до них території зобов’язані утримувати в належному санітарному стані. Порушення у сфері благоустрою тягне за собою накладання штрафу в розмірі від 850 до 1700 грн. Для утримання міста в належному санітарному стані працюють комунальники, але й мешканці міста також зобов’язані брати в цьому процесі участь. Для цього розпорядженням міського голови запроваджено єдиний санітарний день у місті – кожний другий четвер місяця. 

Про стан наповнення бюджету інформували присутніх начальник Острозького відділення Здолбунівської ОДПІ Руслана Мичка та начальник управління Пенсійного фонду України в Острозькому районі Олександр Черуха.

На завершення наради секретар міської ради Микола Добровольський попросив керівників підприємств, установ та організацій міста провести у колективах обговорення питання, чи має працювати острозький ринок у неділю. Свої пропозиції він порадив подавати до міської ради або в газету «Замкова гора».

Під час наради керівники та представники підприємств міста мали можливість ставити питання і отримувати на них кваліфіковані відповіді працівників структурних підрозділів міської ради.
Переглядів: 525 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: