Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 25.04.2024, 09:50
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Лютий » 27 » Про підсумки і плани
19:02
Про підсумки і плани
Підсумки роботи за минулий рік, плани на поточний обговорювали на спільному засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Острога та Острозького району, яке відбулось у четвер, 26 січня, у малому залі засідань районної ради.

Відкрив нараду перший заступник голови Острозької РДА, голова районної комісії Анатолій Лисий, який аналізував роботу у районі. Перший заступник міського голови, голова комісії Острозького міськвиконкому Віталій Ундір у своєму виступі, зокрема, зазначив, що у минулому році було проведено інспекторську перевірку та відбулись командно-штабні навчання керівного складу цивільного захисту міста і району. За їх підсумками Острог відзначений серед кращих, де робота проводиться на належному рівні. Приємно, що є певні позитивні здобутки у профілактиці виникнення пожеж та загибелі людей на них. Непогано працювали комунальні служби міста. Не було фактів тривалих перерв у водо-, газо-, тепло– і електропостачанні, водовідведенні. Комунальникам та енергетикам, головним чином працівникам ОКП «Водоканал» та Острозького РЕМу вдавалося вчасно і швидко наявними силами налагоджувати надання послуг. Щодо плану на цей рік, то виконком Острозької міської ради прийняв рішення про план з цивільного захисту на 2012 рік. З окремими його положеннями Віталій Олександрович ознайомив присутніх. У кінці свого виступу він зазначив, що, у цілому, всі міські служби готові до роботи в екстремальних умовах.

В обговоренні питань порядку денного також виступав начальник відділу з питань НС, ЦЗН і мобілізаційної роботи виконкому Острозької міської ради Анатолій Каус, начальник аналогічного відділу Острозької райдержадміністрації Віктор Мартинюк, які, зокрема, говорили про підсумки роботи керівного складу цивільного захисту Острожчини, результати перевірки стану готовності органів управління та сил цивільного захисту міста Острога та Острозького району у разі виникнення надзвичайних ситуацій, проведення рятувальних робіт у минулому році, висловлювали свої пропозиції до плану роботи на 2012 рік.

У підсумку – роботу керівного складу цивільного захисту міста Острога та району у 2011 році визнано задовільною. Затверджено завдання на поточний 2012-й.
Переглядів: 579 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: