Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 10:51
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 14 » Проводжали хлопців у солдати
22:39
Проводжали хлопців у солдати
У  п’ятницю, 7 жовтня, у Острозькому районному комісаріаті відбулися урочистості з нагоди проводів юнаків з Острожчини до лав Української армії. З цією подією їх вітали представники влади міста та району, громадськості та правоохоронних органів, артисти РБК.

Виступаючи на початку урочистостей, військовий комісар Острозького району, підполковник Олександр Шайдюк повідомив, що на очолюваний ним підрозділ покладено завдання відправити до Збройних сил України та інших військових формувань 40 осіб. Молоді солдати будуть нести службу в підрозділах сухопутних військ бойового призначення, частинах центрального підпорядкування, частинах військової служби правопорядку, військово-морських силах та підрозділах Міністерства внутрішніх справ.

Далі Олександр Петрович зазначив, що цей день є урочистим для кожного хлопця, бо він вступає в доросле життя, починаючи з військової служби у Збройних силах України. Вчорашні школярі, а відтепер солдати, мають вміти самостійно відповідати за свої вчинки, своє життя. Армія завжди була, є і буде школою мужності, хоробрості і стійкості, гартування волі і характеру, сили духу та тіла. Досвід, здобутий там, залишається на все життя.

На завершення військовий комісар наказав юнакам бути завжди пильними, в постійній бойовій готовності, щоб дати негайну відсіч будь-якому агресору, з честю і гідністю нести високе звання захисника Вітчизни, продовжувати бойові традиції наших батьків та дідів, бути вірним військовій присязі, українському народові, та побажав лише навчальних тривог і стрільб.

Перший заступник міського голови Віталій Ундір та заступник голови Острозької райдержадміністрації Наталія Ковальчук, члени призовної комісії виступили з напутніми словами для молодих захисників Вітчизни, привітали їх із такою важливою подією в житті, говорили про священний обов’язок захищати Батьківщину, роль армії в житті чоловіка, бажали юнакам здоров’я, успіхів у бойовій підготовці та вручили подарунки майбутнім солдатам: Дмитру Гуменюку, Романові Бандурі (фото 1), Дмитру Коловеру з Острога, Іванові Шлапаку (Сіянці), Юрію Гонті (Хорів).

Під час урочистих проводів юнаків у армію виступили також: заступник начальника Острозького МВ УМВС України в Рівненській області, майор міліції Тетяна Гульчук, голова Острозької районної організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів Василь Захарчук, військовослужбовець, який проходив службу в аеромобільних військах України і днями повернувся додому Олег Дубіцький (фото 2). Настоятель Свято-Богоявленського храму Олександр Максимюк духовно благословив шлях юнаків до Збройних сил України (фото 3).

Свої музичні вітання призовникам дарували Олена Мацюк, Катерина Руда. Вони співали про рідний край, любов до Батьківщини, вірність, кохання, розлуку і чекання.
Переглядів: 723 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: