Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 19.04.2024, 22:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Лютий » 27 » «Різдвяна свічечка» від острозьких пластунів
18:47
«Різдвяна свічечка» від острозьких пластунів
Нещодавно у підлітковому клубі ім. воїна-інтернаціоналіста В. Климака острозькі пластуни із гуртка «Блискавиця» організували для дітей свято «Різдвяна свічечка». Граючись, колядуючи, посіваючи – відтворювали народні традиції, щоб вони не забувалися, а примножувались.

Захід почався піснею, яка дала зрозуміти, що дійство відбувається у період найвеличніших і найулюбленіших свят. Раптом у залі погасло світло і на екрані ми побачили, як дівчата сперечаються щодо того, як слід організувати захід. Природно, що були різні думки і пропозиції. Та до спільної ідеї так і не дійшли. Зрештою у залі з’явились ведучі, які привітали усіх з Різдвом Христовим. Вони також говорили про традиції святкування Різдвяних свят в Україні і світі. А коли мова зайшла про святкову кухню, то частували присутніх смачною кутею.

Затим у залі з’явились дівчата, які перед тим були зняті у фільмі, і розіграли веселу сценку, у центрі уваги якої була дівчина, що переплутала свята – Різдвяні із Пасхальними. Це налаштувало усіх на веселий лад. У фіналі артисти зако­лядували.

Потім були організовані ігри, конкурси, розваги, показані інші коротенькі сценки. Діти колядували, виступали артистами у казці про Діда Мороза і звірят. Присутні дізналися про традиції нашого народу, народні прикмети, пов’язані із святами, цікаві факти з історії та ін. За активність діти отримували солодощі. Ведучі роздавали їх і на закінчення заходу, тобто без маленького подарунка ніхто не залишився. А надав їх організаторам відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради.

Наприкінці ведучі закликали присутніх шанувати народні традиції, об’єднуватися навколо них, щоб було весело і тепло на душі. Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Острозької міськради Ірина Волянюк вражена дійством сказала, що воно дуже потрібне. Адже в імпровізованій формі, доступно, дітям розповідали про важливе, що покликане зберігати та примножувати народні традиції. Вона висловила подяку пластунам і сподівання на подальшу співпрацю з ними у майбутньому.
Переглядів: 801 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: