Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 28.03.2024, 19:39
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 17 » Шана тим, хто допомагає у скруті
10:52
Шана тим, хто допомагає у скруті
Свято людей, на який покладено благородне і відповідальне завдання – опікуватися тими, хто потребує допомоги і тепла, відзначали 4 листопада у районному Будинку культури. Працівників соціальної сфери Острожчини вітали з професійним святом, вручали квіти, грамоти і подарунки, нагадували про важливість їх роботи, присвячували їм пісні, танці та гумор.

Міський голова Олександр Шикер, виступаючи на урочистих зборах з нагоди Дня працівників соціальної сфери, зазначив, що у людей цієї професії важка і відповідальна праця. Кожен день вони дарують доброту своєї душі найменше захищеним категоріям мешканців краю – пенсіонерам, інвалідам, ветеранам війни і праці, одиноким, людям похилого віку, чорнобильцям, безробітним, сиротам, дітям із багатодітних сімей, молоді, яка потрапила у скруту, немічним і одиноким, душевно і фізично хворим. Від громади міста він подякував їм за нелегку працю, побажав, щоб серця працівників соціальної сфери не втрачали тепла і віри в добро, побажав їм міцного здоров’я, злагоди у родинах і на роботі, натхнення, терпіння і Божого благословіння.

Олександр Федорович з нагоди професійного свята, за сумлінну працю, високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі вручив грамоти Острозької міської ради директору Острозького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксані Веруцькій, головному спеціалісту відділу допомог та субсидій управління праці та соціального захисту населення виконкому Острозької міської ради Тетяні Колтонюк (на знімку), головному спеціалісту відділу пенсійного забезпечення управління Пенсійного фонду України в Острозькому районі Галині Скрипаль, соціальному робітнику відділення соціальної допомоги вдома Острозького міського територіального центру соціального обслуговування Марії Хеленюк.

Багато щирих побажань, теплих слів вдячності звучало на адресу працівників соціальної сфери Острожчини з вуст заступника голови райдержадміністрації Валентини Стрілецької та заступника голови райради Надії Дем’янчук. Вони вручили кращим представникам галузі грамоти РДА та райради.

Прекрасний концерт для працівників соціальної сфери Острожчини підготували артисти РБК, вихованці навчальних закладів Острожчини. Солісти Ігор Ковальчук, Лідія Змєєва, Катерина Руда, народне аматорське тріо «Барви», учасники танцювального колективу ДПТНЗ «Острозьке ВПУ», вокальний ансамбль села Українка, танцювальний колектив БК с. Межиріч (на знімку), дует гітаристів Оженинської дитячої музичної школи, гумористи Микола Мичка та юний Едік Білошкурський із ДНЗ №2 «Веселка» дарували свої пісні, танці та гуморески винуватцям свята. Ведучі під час святкового концерту розповідали про роботу міських, районних та міськрайонних управлінь праці та соціального захисту, територіальних центрів по обслуговуванню пенсіонерів, інвалідів та малозабезпечених громадян, соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Пенсійного фонду України в Острозькому районі, Центру зайнятості, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, Острозького психоневрологічного будинку-інтернату, ветеранів галузі.
Переглядів: 647 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: