Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 25.04.2024, 16:42
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 25 » Сподівалися на диво, але…
13:52
Сподівалися на диво, але…

У  неділю, 14 серпня, на стадіоні Національного університету «Острозька академія» відбувся матч-відповідь 1/2 фіналу розіграшу кубка Острозького району з футболу між командами ФК «Острог» – СК «Академія». Після поразки міської команди з рахунком 0:4 найбільші оптимісти все ж сподівалися, що їх улюблена команда, якщо й не зможе пробитись у фінал, то бодай реабілітується – переможе. Та дива не сталося. ФК «Острог» знову зазнав поразки, причому з аналогічним рахунком.

Гру команди почали без розвідки. Футболісти ФК «Острог» з перших хвилин кинулися відігруватися. Підсилена кількома гравцями, які не грали в попередньому матчі, міська команда раз за разом атакувала. Академічна – вміло і впевнено оборонялася, гостро діяла на контратаках, мала кілька можливостей відкрити рахунок, але на заваді ставали захисники або голкіпер ФК «Острог». І все ж очевидним було те, що СК «Академія» майже у всіх компонентах гри переважає суперника. Ставало зрозумілим, що одним бажанням, впертістю вищу за класом команду переграти буде дуже важко.

Десь на 29 хвилині була атака СК «Академія». Після сильного удару, м’яч летів повз ворота, голкіпер відбив м’яч перед собою. На добивання першим встиг Тарас Топоровський, якому нічого не залишалось, як відкрити рахунок. Згодом другий гол забив воротар СК «Академія» Роман Попов з пенальті, який було призначено за порушення правил захисником міської команди у своїй штрафній площадці.

У другому таймі футболісти СК «Академія» Тарас Топоровський і Олександр Юрчук забили ще по голу, довівши рахунок, як і в попередньому матчі, до 4:0. Треба зазначити, що міська команда до останньої секунди намагалась відіграти бодай один м’яч, але переграти захист і воротаря академічної команди їм так і не вдалося. Звичайно, сумно, що улюблена команда зазнала поразки. Але від поразок, навіть з великим рахунком, не застрахована жодна команда – це спорт.

У другому півфіналі команда села Вельбівного вдома розгромила верхівчан із хокейним рахунком 11:3. Таким чином, у фіналі зустрінуться переможці півфіналів ФК «Вельбівне» і СК «Академія». Матч обіцяє бути цікавим, адже зустрінуться найкращі команди Острожчини.

Переглядів: 562 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0