Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 25.04.2024, 01:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 14 » Став читачем бібліотеки – отримав подарунок
22:25
Став читачем бібліотеки – отримав подарунок
Нещодавно своє професійне свято відзначали працівники бібліотек. Низкою цікавих акцій порадувала острожан Острозька центральна районна бібліотека. Хороші результати надихнули організаторів наступного року знову порадувати шанувальників книги.

Нещодавно всі, хто бажав стати користувачем книжкового фонду ЦРБ, мали змогу зробити це безкоштовно. Більше того, під час акції «Бібліотека+музей» у подарунок від книгозбірні нові користувачі отримували акційний білет на безкоштовне відвідування нової експозиції Музею книги та друкарства Державного історико-культурного заповідника м. Острога. Завідувач центральною системою публічно-шкільних бібліотек Ольга Бояр каже, що результати перевершили сподівання, і наступного року хранителі книжного царства мають намір повторити акцію, аби ще більше залучити нових користувачів, прививати молоді любов до книги, знань.

– Я щиро вдячна за співпрацю Світлані Позіховській, яка погодилась сприяти нам у проведенні акції, – розповідає Ольга Володимирівна. – Це прекрасно, коли людина, особливо молода – школяр, учень багато читає, вміє користуватися багатим бібліотечним фондом, а потім ще й дізнається про виникнення книгодрукування, роль нашого міста в історії України, його князів та інші визначні постаті. Прекрасна експозиція музею про все це розповідає. Думаю, така співпраця корисна для всіх.

Та це не єдиний приємний подарунок від бібліотеки. Того дня нові користувачі отримали ще годину безкоштовного Інтернету. Та виявляється, що з 28 жовтня, коли Острозька ЦРБ приступить до реалізації нового проекту по бібліомосту, всі бажаючі матимуть можливість користуватися Інтернетом безкоштовно впродовж 2 років – достатньо лише бути користувачем бібліотеки. Вже тепер, ще до офіційного відкриття, бібліотека надає ці послуги безкоштовно. Думаю, для школярів і студентів, а зрештою і для всіх мешканців Острожчини – це прекрасний подарунок!

А ще у День працівників бібліотек проводилась акція «Подаруй книгу бібліотеці», в якій взяли участь активні читачі бібліотеки. Зокрема, свої нові книги передав районній бібліотеці поет і журналіст Олесь Ундір. Помандрувавши просторами Інтернету, чи ознайомившись із періодикою, книгами на різноманітну тематику відвідувачі Острозької ЦРБ мають ще можливість, перед тим, або після, помилуватися чудовими картинами острозької художниці Віри Прокопчук у холі бібліотеки.
Переглядів: 745 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: