Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Субота, 20.04.2024, 09:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Січень » 4 » Святкувала й розважалась дітвора
04:13
Святкувала й розважалась дітвора
Напередодні новорічних свят, 28-29 грудня у Острозькій дитячій музичній школі відбулися святкові новорічні ранки для дітей міста. Їх організував міський центр культури і дозвілля відділу культури виконкому Острозької міської ради. Традиційно під час новорічного дійства дітей розважав Дід Мороз, Снігурочка, була ялинка та чимало казкових персонажів. У підсумку перемогло добро, діти розважалися і потім отримали новорічні подарунки.

У середу від організаторів новорічного свята запрошення отримали діти із сімей соціально-незахищених категорій громадян міста. Наступного для новорічне свято було організоване для дітей міста.

Новорічне дійство розпочалося з того, що у залі, де вже була гарно наряджена ялинка, з’явилась Баба Яга. Судячи із звуків, які лунали у залі, вона втікала від злих собак, що за нею гналися. Під ялинкою старенька знайшла газету і в ній прочитала про новорічне свято. Їй захотілось на свято, але карнавального костюма вона не мала і вирішила нарядитись у Снігурку, щоб отримати подарунок. Коли вона подалася із зали у пошуках костюма, то з’явилася ведуча і запросила дітей до хороводу навколо ялинки. Потім усі дружно покликали Діда Мороза і Снігурочку. Коли вони прийшли до дітей і вітали присутніх із наступаючими новорічними святами, у чужому костюмі з’явилась Баба Яга і також почала вітати дітей. Вона сказала, що є справжньою Снігурочкою і Дідові Морозові нічого не залишалось, як організувати змагання між ними.

Баба Яга, на відміну від справжньої Снігурочки, не змогла назвати жодної казки із числівниками. Проте їй у другому конкурсі вдалося швидше схопити іграшку, яку тримав у руках Дід Мороз. Але не довго довелось радіти обманщиці – у третьому, танцювальному, змаганні вона себе виказала, знявши одяг Снігурочки. Діти і Дід Мороз пробачили обман, лише зажадали обіцянки, що поводитиметься вона гарно. Всі разом водили хороводи навколо ялинки, танцювали, співали, декламували вірші, розгадували загадки, грали у ігри.

У кінці свята Дід Мороз, Снігурочка, Баба Яга і ведуча свята вручили малечі подарунки. Діти із сімей соціально-незахищених категорій отримали смачні йогурти, які надала одна з церков міста. Подарунки для учасників новорічного дійства 29 грудня надала Острозька міська рада.

– Хочу висловити подяку приватному підприємцю Едуарду Франковському за надання призів учасникам ігор та конкурсів, – каже начальник відділу у справах сім’ї, молоді і спорту виконкому Острозької міської ради Ірина Волянюк. – Ми також вдячні обласному відділу у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА за надані подарунки для дітей соціально-незахищених категорій – дітей сиріт, позбавлених батьківського піклування, інвалідів, з багатодітних і малозабезпечених сімей. Завдяки їх підтримці нам вдалося влаштувати гарне свято для дітей.
Переглядів: 701 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: