Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 25.04.2024, 03:42
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2013 » Вересень » 29 » У центрі уваги комунальна сфера та освіта
12:10
У центрі уваги комунальна сфера та освіта
У вівторок, 17 вересня, відбулось засідання виконкому Острозької міської ради. По всіх питаннях порядку денного були прийняті одноголосні рішення. Переважно вони стосувалися комунальної сфери, освіти та роботи міськвиконкому.  

Розпочинаючи роботу, міський голова Олександр Шикер повідомив, що присутні 8 членів виконкому – троє відсутні через поважні причини, і кворум є. На засідання було винесено 10 питань порядку денного. Під час обговорення порядку денного було внесено ще 3 додаткові.

Про стан готовності міста Острога до роботи в осінньо-зи­мовий період 2013-2014 років доповідав заступник місь­кого голови Володимир Мацун (на фото). Після короткого обговорення питання, запитань, відповідей, уточнень, членами виконкому було прийнято одноголосне рішення. Аналогічно обговорювалися і приймалися рішення з інших питань порядку денного, зокрема, Про стан підготовки навчальних закладів міста Острога до нового 2013-2014 навчального року, підбиття підсумків огляду-конкурсу на кращий навчальний заклад року; Про затвердження мережі і контингенту учнів Острозьких загальноосвітніх навчальних закладів на 2013-2014 навчальний рік; Про затвердження програми гуртка «Нащадки козацької слави» – по них доповідала начальник відділу освіти виконкому міськради Людмила Кухарук. Керуючий справами виконкому міськради Леонід Сніщук представив питання: Про розподіл обов’язків між міським головою, першим заступником міського голови, заступниками міського голови, керуючим справами виконкому, секретарем міської ради та Про запровадження телефонної «гарячої лінії» міського голови. По питанню Про внесення змін у рішення виконкому Острозької міської ради від 15 січня 2013 року № 7 «Про організацію проведення в місті черговового призову громадян України на строкову військову службу у 2013 році»; Про туристичну раду Острожчини – інформував присутніх перший заступник міського голови Віталій Ундір.

Начальник організаційного відділу міськвиконкому Оксана Веруцька інформувала про поточний план роботи на четвертий квартал та оперативний план роботи виконкому Острозької міської ради на жовтень 2013 року. З питань, які стосувалися комунальної сфери міста, виступав в. о. начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Андрій Кухарчук, зокрема, Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирних житлових будинків «Марія» по вул. Чорновола, 5 та по вул. Козацька, 16; при розгляді заяв мешканців міста, які в основному стосувалися надання дозволів на газифікацію будинків, надання вихідних даних на будівництво гаража. В. о. начальника відділу з юридичної роботи Тарас Хмарук доповідав по питанню «Про зняття громадян із квартирного обліку».

Одне питання порядку денного Про погодження тарифів на послуги теплопостачання від котельні за адресою м. Острог, площа Декабристів, 6-А, що надає приватний підприємець Віталій Олішевський було зняте з розгляду у зв’язку з тим, що тарифи спочатку мають бути погоджені із інспекцією ціноутворення. Лише потім їх затвердить міськвиконком.

Іван ГЛУШМАН
Переглядів: 744 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: