Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 26.04.2024, 06:25
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Лютий » 27 » З благословення Святого Валентина
19:15
З благословення Святого Валентина
День Святого Валентина порівняно недавно увійшов у наше життя. Його відзначати можуть як молоді, так і люди старшого покоління. А якщо одружитися у цей день, то це, без сумніву, буде подвійне свято для сім’ї, пам’ятне надовго для всіх членів родини – день одруження точно ніхто не забуде. Тож я звернувся до начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану Тетяни Стасюк із запитанням, чи одружувалися острожани 14 лютого.

– В минулому, 2011 році ми зареєстрували один такий шлюб. 14 лютого на рушничок щастя стали острожани Дмитро Богданчук і Аліна Веруцька. Цього року День Святого Валентина, буде відзначатися у вівторок, але незважаючи на це, до нашого відділу реєстрації актів цивільного стану надійшла 1 заява про реєстрацію шлюбу.

– Чи реєстрував ДРАЦС минулими роками шлюби острожан?

– Відповідаючи на це запитання, мушу зазначити, що особливого ажіотажу навколо дат в Острозі немає. Це стосується як Дня Святого Валентина так і інших дат. Я з’я­сувала, що у 2005 році не було жодної реєстрації шлюбу 14 лютого. Всі наступні роки, крім 2007, відбувалась одна реєстрація. Цікаво, що у 2009 році шлюби реєструвалися як 14 лютого, до речі, це була субота, так і 13, 15, 17 і 20 (по два), 21. У 2007 році, хоч це була середа, ми зареєстрували аж 2 шлюби. Цікаво, що один з них був повторний. Пара одружилася, розлучилася і потім знову одружилася. Про причини цього ми можемо лише здогадуватися, але думаю, що тут кохання було на першому місці – не випадково ж вони обрали для одруження такий день.

– Чи можете Ви сказати, чи всі пари зберегли своє кохання до цього дня?

– Із всіх зареєстрованих пар у день кохання в різні роки від 2006 і до цього часу лише одна пара розлучилася. Про це свідчать наші актові записи. Щодо кохання, то про це документи нічого сказати не можуть…

– Наскільки я знаю урочиста реєстрація шлюбу здійснюється у суботу. Чи готові Ви провести святкову церемонію на День Святого Валентина?

– Звісно. Якщо молодята та їх родини забажають цього, то думаю, що це зробити реально. До цього часу ми цього не робили, бо не було відповідних звернень від молодих.

Я би хотіла звернути увагу молодят, а може, навіть і старші пари, які хочуть святкувати золоте, срібне чи інше весілля, що його можна зробити у стилі Дня Святого Валентина. Воно вже за самим визначенням буде дуже романтичним. І зовсім не обов'язково, щоб подія відбулася безпосередньо 14 лютого. Тематичне весілля може бути впродовж усього лютого. Бурхлива фантазія допоможе підібрати неповторне весільне меню, де обов'язково має бути щось дуже романтичне. Звичайно ж, без шоколаду не обійтися. Гості можуть дарувати парі коробки з цукрами у вигляді сердечок. Можна особливо прикрасити танцювальний зал кульками у вигляді сердець і оголосити півгодини романтики.
Переглядів: 628 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: