Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середа, 17.04.2024, 02:19
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 20 » Завітав в Острог першовересень…
18:08
Завітав в Острог першовересень…

Здається, учора пролунали останні шкільні дзвінки, а вже у четвер, першого вересня, вони ж і покликали школярів міста за парти. Урочистим, хвилюючим та радісним були свята Дня знань в школах Острога.

У ЗОШ №3 урочистості розпочалися із пісні про Україну, згадування про недавнє святкування 20-ої річниці Незалежності України. Директор школи Любов Тимчук, вітаючи присутніх із першовереснем, подякувала усім тим, хто прийшов на свято у вишиванках. Адже це – любов до України, до її традицій. 

– Дякую й усім, хто підготував школу до початку навчального року – батькам, вчителям, техпрацівникам, міській владі за встановлені енергозберігаючі вікна, ремонт газового котла, – сказала директор. – Сьогодні ми починаємо звершувати великий подвиг здобуття знань. Тому бажаю усім любові один до одного, толерантного ставлення і вміння прощати ближнього. 

Перший заступник міського голови Віталій Ундір, вітаючи зі святом, зазначив, що найкращі капіталовкладення – це вкладення в дітей, освіту. Побажав учням та вчителям натхнення, позитиву на шляху до знань. До вітань приєднались і головний спеціаліст відділу освіти міськвиконкому Олексій Опольський, дільничний інспектор міліції Алла Тимощук. 

 Цього року шкільну сім’ю закладу поповнили 24 учні першого класу (фото 1), і їх наставнику Валентині Ясінській було за традицією вручено духмяний коровай. 

Учнів Острозького НВК «Школа І-ІІІ ст. – гімназія» (фото 2), а також їх батьків та вчителів привітав міський голова Олександр Шикер. У своєму виступі він зазначив, що у День знань, всі ми, дорослі, навіть люди старшого покоління можемо повернутися у своє золоте дитинство, споглядаючи радість на очах дітей. 

Завідувач відділу освіти виконкому Острозької міської ради Людмила Кухарук після святкових привітань подякувала батькам та адміністрації школи за відмінну підготовку до нового навчального року і вручила директору навчального закладу сертифікат на придбання товарів у магазині «Техносвіт», як переможцеві огляду-конкурсу на кращий навчальний заклад міста, а також грамоти учням НВК, які надійшли з обласного управління освіти під час літніх канікул. 

Директор навчального закладу Алла Параниця закликала всіх любити Україну, шанувати звичаї і традиції свого народу, активно здобувати знання, щоб успішно розбудовувати свою державу, гордитися тим, що ми є українці, живемо в такому славному місті. Не випадково, що перший урок у цьому навчальному закладі присвячений Україні, її двадцятиріччю. 

Теплі напутні слова звучали з вуст мами однієї з першокласниць Юлії Гвізди, класного керівника 1-А класу Олени Ковлєвої та Королеви наук, яка завітала на День знань до навчального закладу. Першокласники та випускники НВК співали пісні, декламували вірші, бажали своїм товаришам успішного навчання.

Після того, як пролунали звуки першого дзвоника, першокласники на щастя і удачу відпустили у небо різнобарвні кульки. А потім слідом за Королевою наук, у супроводі своїх перших вчителів із цьогорічними випускниками урочисто увійшли у свій навчальний заклад, що символізує неперервність традицій та потяг до навчання. 

Після підняття Державного прапора у ЗОШ №1 на святковій лінійці присутніх зі святом привітала директор школи Руслана Лазарчук. Вона звернула увагу на те, що кожен із нас був пов’язаний зі школою, де робляться перші кроки у велике, самостійне життя, закладаються основи майбутніх успіхів та досягнень. Після виступу Руслана Миколаївна вручила похвальні листи кращим учням школи.

Від імені міського голови, депутатського корпусу учнів Острозької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 зі святом вітала заступник міського голови Ольга Логвін. 

Заступник начальника відділу освіти виконкому Острозької міської ради Ігор Кравчук після сердечних привітань зазначив, що Першого вересня для кожного з нас розпочиналася дорога у майбутнє, як це є для сьогоднішніх першокласників. Цей день є справжнім всенародним святом. 

Керівнику закладу як переможцеві міського огляду-конкурсу на кращий навчальний закладу, було вручено сертифікат на придбання товарів у магазині «Техносвіт». Президент Центру учнівського самоврядування «Максимум» Діана Волощенко оголосила наказ-заповідь для учнів перших класів. Цьогорічні випускники школи дарували на пам’ять першокласникам сувеніри та пам’ятки на згадку про День знань. Закінчилась святкова лінійка традиційним першим дзвоником (фото 3).


Переглядів: 745 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: