Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 10:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Грудень » 25 » А змагалися нарівні
12:20
А змагалися нарівні
У суботу, 3 грудня, відзначався Міжнародний день інвалідів. У підлітковому клубі «Надія» було організовано спортивні змагання. В них, поряд із здоровими дітьми, брали участь восьмеро тих, хто потребує особливої уваги. Шахи і настільний теніс – саме ті види спорту, які дозволяють цим категоріям дітей змагатися майже на рівні з іншими.

Відкрила захід керівник підліткового клубу «Надія» Іванна Сере­дюк, яка звернула увагу присутніх на те, що біда може підступитися до будь-кого, і тоді увага і милосердя знадобиться йому також. Вона наголосила на необхідності допомагати інвалідам адаптовуватись у суспільстві, робити їх щасливішими, утверджувати віру у добро, свою потрібність для суспільства.

Побажала перемог учасникам змагань, розповіла про Міжнародний день інвалідів головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради Тетяна Матюніна. Вона закликала всемірно допомагати їм, робити все, щоб вони жили повноцінним життям.

У змаганнях взяло участь 13 учасників. Після трьох годин напружених змагань з’ясувалось, що серед шашкістів перше місце виборов Андрій Приймак, друге місце посів Костянтин Мельник, а третє місце дісталося Ігореві Підгородецькому.

У змаганнях із настільного тенісу переміг Андрій Корнійчук, друге місце посіла Тетяна Гудкова, а третім фінішував Юрій Білошкурник. Переможцеві і призерам було вручено грамоти відділу сім’ї, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради, статуетки, книги на олімпійську тематику та солодощі. Їх, до речі, отримали й всі інші учасники змагань. На завершення керівник клубу «Надія» Іванна Середюк подякувала всім учасникам змагань за участь і запросила їх на «солодкий стіл».

– Хочу подякувати спонсорам змагань організованих з нагоди Міжнародного дня інвалідів, – розповідає керівник підліткового клубу «Надія» Іванна Середюк. – Без допомоги добрих людей, благодійників, якими є приватні підприємці нашого міста, керівники магазинів «Оазис» – Надія Овчіннікова, «Колорит» – Ольга Матвєєва та Людмила Хомій, «Смак» – Юрій Ільчук, а також міської організації ВО «Батьківщина» – Олександр Корнійчук, мама одного з учасників змагань – Наталія Ясінська, було б неможливо організувати дуже потрібний захід у нашому місті.
Переглядів: 618 | Додав: sdfy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0