Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 28.03.2024, 14:32
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Грудень » 25 » Цінували доброту і милосердя
12:10
Цінували доброту і милосердя
Вже давно стало традицією те, що на початку грудня колектив КЗ «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №2 І-ІІ ст.» Рівненської облради запрошує своїх друзів, батьків, щоб показати їм свої вміння і талант. Не став винятком і цей рік. 1 грудня у районному Будинку культури, як завжди оригінально, відбулась святкова презентація школи-інтернату.

На початку дійства хлопчик і дівчинка розповіли, що сьогоднішнє свято буде влаштовано у формі аукціону доброти і милосердя. Діти не зрозуміли, що це таке, і розмірковували вголос, навіть звернулись за допомогою до словника. І все ж вони не могли второпати, як доброту і милосердя можна продавати «з молотка». Тут на допомогу дітям прийшла керівник закладу Галина Бернацька, яка розповіла, що на святі будуть не оцінювати, а цінувати, не продавати, а дарувати свою вдячність людям, які допомагають у добрий час і в скруті.

Після цих слів на сцену вийшов ведучий аукціону (вчитель Микола Плісецький) і розповів, що на аукціон виставлено 10 лотів, які підготували учні школи-інтернату. Першим був представлений виріб наймолодших учнів – підготовчого класу. З допомогою мультимедійного проектора був показаний фільм-візитка цього класу, як і всіх наступних. Діти розповідали про свої знання, вміння, нахили, демонстрували їх, говорили про себе і друзів. Кожен клас мав певну роль. Були актори, туристи, вчителі, веселі козачата, «до роботи беручкі», спортсмени.

Перший лот – лялька-мотанка, виготовлена наймолодшими інтернатівцями, був вручений заступнику міського голови Ользі Логвін. У своєму виступі вона від імені міської влади висловила захоплення роботою закладу, подякувала педагогам за тепло сердець, за оточення дітей батьківської опікою і турботою. На завершення вона побажала педагогічному колективу здоров’я та натхнення, а вихованцям – щасливої долі, Божої ласки і подарувала дітям солодощі та мандарини.

Різноманітні саморобки – картини, аплікації, швейні та глиняні вироби, ляльки та ін. у наступних лотах отримали: заступник голови Острозької РДА Валентина Стрілецька, начальник служби у справах дітей Острозької РДА Тетяна Бойко, директор районного Будинку культури Ігор Ковальчук, керівник молоді церкви «Дім Євангелія» Тарас Блащук, автор цих рядків, директор закладу Галина Бернацька, представник ТзОВ «Обарівінвест» Олена Марчук, директор Острозької ДЮСШ Володимир Озімковський, Олексій Бартасевич із церкви «Спасіння». У своїх виступах вони висловлювали подяки за добру роботу педагогічному колективу, вручали подарунки, обіцяли і далі всіляко допомагати школі-інтернату.

У перерві між розіграшами лотів і виступами гостей свій талант і вміння демонстрували учні школи-інтернату, які співали, танцювали, декламували вірші. Коли були вручені всі призи і звучала остання пісня, у залі з’явились гігантські кульки, які подарувала сім’я Антоніни і Олега Ковшів. Вони, вочевидь, символізували дитяче щастя і мрії.
Переглядів: 691 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: