Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 19.04.2024, 21:58
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Січень » 1 » І свято, і обмін досвідом
09:57
І свято, і обмін досвідом
Під час засідання методоб’єднання на тему «Духовне виховання на засадах української християнської педагогіки», яке відбулось у понеділок, 19 грудня, у ДНЗ №2 «Веселка», вихователі міських дитячих дошкільних навчальних закладів були присутніми на святі Миколая. Для дітей це був і відповідальний захід, і весела гра, та отримання довгоочікуваних подарунків. Для педагогів – робота і обмін досвідом, а для молодих педагогів ще й навчання.

Розпочалось засідання метод­об’єд­нання тим, що гостинні господарі запросили колег до перегляду інтегрованого інтелектуально-мовленєвого та художньо-естетичного заняття на тему «Подарунки для святого Миколая», яке відбулося в мистецькій студії. Діти співали, відгадували загадки, виконували цікаві завдання.

На свято завітали ангели. Їм діти передали для Святого Миколая черевики. Незабаром чудотворець і сам з’явився і неабияк радів з того, що й про нього потурбувалися. Поспілкувавшись з вихованцями дитсадка та вручивши їм подарунки, добрий бородань пішов до інших діток. А вихователь Олена Сергієнко запропонувала дітям виготовити прикраси для ялинки, яка в той момент ще була без них. Діти дружно взялися до роботи. Коли все було готове, разом прикрасили ялинку.

Потім учасники методичного об’єд­нання перейшли до музичної зали, де переглядали музичну театралізовану розвагу для дітей старшого дошкільного віку «Йде святий Миколай», яку підготувала Анжела Гроголь. На свято завітали не тільки ангели, але й вовчик, ведмедик, лисичка, зайчик, зірочки та інші казкові герої. Вони допомогли дітям написати листа до Святого Миколая. Чудовим доповненням до театралізованого дійства стали пісні, танці та декламування віршів дітками ДНЗ. Незабаром у залі з’явився і сам чудотворець, який, переконавшись, що у дитсадку лише слухняні діти, вручив свої подарунки, які привіз разом із ангелами у візочку.

Завершальним етапом роботи методоб’єднання стало обговорення переглянутих занять. З доповіддю «Джерела духовного виховання дітей дошкільного віку» виступила керівник методоб’єднання вихователів і музкерівників Алла Климчук. Підбила підсумки роботи методоб’єднання методист міського відділу освіти Тетяна Слободян.
Переглядів: 699 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: