Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 17:40
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Січень » 4 » Як ви вибираєте подарунки?
03:24
Як ви вибираєте подарунки?
Віктор ПОЛІЩУК, військовий пенсіонер:

– Я вже давно дарую друзям і рідним гроші. Вважаю це найкращим подарунком, бо за них кожен може придбати бажану для себе річ, яка буде пам’ятною. Знаю, як важко вибирати подарунок, не завжди вгадаєш, що людина воліла б отримати. Часто трапляється так, що ювіляр отримує не дуже потрібний подарунок від кількох гостей. А от за гроші він може купити все те, що хоче. Крім того, відпадає потреба годинами ходити магазинами і вибирати подарунок...


Марія САВЕНКО, медсестра Острозької ЦРЛ:
– Купуючи подарунки, кожен раз думаю, що обрати для кожної конкретної лю­­ди­ни. Якщо подарунок треба для дітей, то знаю, що їм до вподоби­ солодощі, екзотичні фрукти, іграшки. На мою думку, подарунок має бути цікавим і корисним для дитини. Тож купляючи їм подарунки, я намагаюся поєднати сказане вище. Для дорослих обирати подарунки складніше. Якщо є така можливість, то я заздалегідь «проводжу розвідку» і намагаюсь дізнатися, що людина хоче отримати, може, навіть про її мрію. Інколи купляю подарунки для близьких і знайомих на свій смак. Крім того, вважаю, що не в сумі, потраченій на придбання подарунку, справа, головне, щоб він був, як кажуть, від душі.



Анатолій ХЕЛЕНЮК, ст. науковий працівник Державного історико-культурного заповідника м. Острога:

– Своїй дружині, дочкам я дарую квіти. Вважаю, що вони найкраще підходять для прекрасної половини людства. Звісно, я знаю, які кому найбільше подобаються. Тож купляю розкішний букет і щиро вітаю, та бажаю всього найкращого.





Галина ШАЙДЮК, пенсіонер:


– Цього року своїй внучці на День народження я подарувала гарний український костюм та передплатила для неї дитячий журнал на рік. Вважаю, що найкращим подарунком була, є і буде книга. Вона джерело знань і мудрості. Читаючи і перечитуючи її, людина отримає знання і життєвий досвід.







 Фелікс АНІП­ЧУК, тимчасово не працюючий:

–Найчастіше схиляюся до того, що подарунок має людині сподобатись, бути їй, як мовиться, до душі. Добре, коли вдається вручити те, що виявиться для людини ще й корисним. Приємно, якщо подарунок буде неочікуваним, сюрпризом і людина йому рада. Тепер, на жаль, мова не йде про дорогі покупки – бракує грошей. Але якщо подумати, то можна порадувати людину навіть простими і недорогими речами. Раніше, коли в мене була робота, нормальна зарплата, то купляв навіть дорогі подарунки, а тепер доводиться вітати більше словами.
Переглядів: 747 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: