Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 12:27
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Грудень » 25 » Юний гуморист зачарував рівнян
12:14
Юний гуморист зачарував рівнян
Нещодавно у Рівненському академічному обласному театрі ляльок відбувся обласний огляд-конкурс читців-гумористів "Поліські пересмішники”, в якому взяло участь 55 юних гумористів із загальноосвітніх, професійно-технічних та позашкільних навчальних закладів області. Поряд із учнями шкіл наше місто представляв вихованець ДНЗ №2 «Веселка» Ернест Білошкурський.

П’ятирічний хлопчик був єдиним у своїй віковій категорії. Він читав гуморески про хлопчика-вередуна та маленького дачника. Його виступ дуже всім сподобався. В кінці йому аплодували і діти, і дорослі. Члени журі вирішили присудити юному острожанину приз у номінації «Глядацькі симпатії». За участь у конкурсі він був нагороджений грамотою управління освіти і науки РОДА.

Перед початком обласного етапу огляду-конкурсу виступали клоуни та артисти театру ляльок. Відповідаючи на запитання, беручи участь в іграх, Ерік Білошкурський показав себе з найкращої сторони, було помітно, що він викликав у всіх симпатію до себе. За свою активність він отримав кульку удачі.

– Характеризуючи юного артиста, можу сказати, що він дуже темпераментний і комунікабельний, – розповідає музкерівник Острозького ДНЗ №2 «Веселка» Анжела Гроголь. – Ерік дуже любить читати гуморески, розповідати про різноманітні пригоди. Будучи дуже артистичним, він копіює багатьох персонажів, які бачить у програмах телебачення, робить пародії навіть на відомих артистів. Ми це помітили. У нас є програма індивідуальної роботи з дітьми. Для Еріка ми підібрали гуморески, і він вперше виступив з ними перед поважною глядацькою аудиторією. Потім був хороший виступ на міському етапі конкурсу «Поліські пересмішники», і він отримав право виступати на обласній сцені.

Батько хлопчика Володимир Білошкурський розповів, що у їх родині лише бабуся співала на сцені, але таланту до гумору у неї ніхто не помічав. У сім’ї є ще двоє дітей – молодшому синові лише півтора року, а старша сестра хлопчика, хоч і бере участь у різноманітних шкільних заходах, але такого яскравого таланту і бажання виступати перед публікою батьки не помічали, поки що.

Батько каже, що талант сина розвиватимуть і далі. Але тут потрібна допомога спеціалістів. Такі є у дошкільному навчальному закладі, а закінчивши його, потрібні будуть інші наставники. Сьогодні хлопчик любить і вміє виступати перед широкою аудиторією, не боїться великої кількості глядачів. У ДНЗ кажуть, що йому дуже подобається, коли його слухають, щиро аплодують. Незважаючи на свій юний вік, Ерік Білошкурський уже є популярним артистом у нашому місті. Він виступав на сцені районного Будинку культури під час святкувань Дня учителя та Дня соціального працівника. Тоді йому аплодували чи не найбільше з усіх виступаючих. Сподіватимемось, що юний артист і далі буде нас радувати своїми виступами та перемогами на престижних конкурсах.
Переглядів: 677 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0