Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 19.04.2024, 14:14
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Травень » 23 » Майже все вирішиться завтра…
00:37
Майже все вирішиться завтра…
У неділю, 18 березня, відбувся IV тур відкритого чемпіонату Острозького району з міні-футболу серед аматорів. Порадувала погода теплом і сухим полем, а гравці результативною грою, хоч порою із надмірними емоціями.

Без сумніву, центральним матчем туру був поєдинок головних претендентів на перемогу в чемпіонаті СК «Академія» та ФК «Грем’яче», які грають у групі «Б». «Битва титанів» очікувалась із нетерпінням. Обидві команди почали гру досить впевнено. Але вже скоро з’ясувалося, що рівненські легіонери, які грають за сільську команду, у техніці і тактиці переважають острожан. Дуже скоро це втілилось у два голи. Університетська команда рішуче йшла на ворота суперника, але знайти щілину в їх обороні ніяк не могла.

Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. ФК «Грем’яче» забив у ворота острожан ще три м’ячі, а ті лише раз зуміли «підловити» голкіпера суперника під час виходу його майже до центру поля. У підсумку острожани поступилися з рахунком 1:5. У пропущеному матчі ІІ туру СК «Академія» впевнено переміг господарів поля – команду «Інтернат» із рахунком 12:1. У поєдинку між «Енергетик» Нетішин та ФК «Кунів» був зафіксовано результат – 1:4.

Матч між острозьким «Білим вітром» і верхівським «Оріоном» в групі «Г» був надзвичайно нервовим, на відміну від поєдинку, описаного вище. Аби вгамувати пристрасті, арбітр у другому таймі вилучив з поля одного із гравців. Його команда 2 хвилини, при дуже хиткому рахунку, грала у меншості і була кілька разів «на волосину» від того, щоб пропустити м’яч у свої ворота. На щастя таким шансом суперник не зумів скористатися. У першому таймі присутні на матчі побачили лише один гол. Його у гострій боротьбі зуміли забити сільські спортсмени. Острожани якомога швидше намагались зрівняти рахунок, але їм це ніяк не вдавалось.

На початку 2 тайму наші футболісти зуміли забити, з невеликим інтервалом, 2 м’ячі у ворота верхівчан і здавалось, що вони вже переломили хід гри. Але сільські футболісти зібрались і десь в середині тайму зуміли відквитати один гол. В заключній частині матчу обидві команди дуже наполегливо намагались вирвати перемогу, але жодному супернику забити бодай гол не вдалося. У підсумку нічия – 2:2. Інший матч групи «Ветеран» Острог – «Звиса» Мощаниця закінчився з рахунком 0:6.

Знову порадувала вболівальників острозька команда «ОККО». Вона в своїй групі «В» впевнено перемогла іншу міську команду «Кристал» – 5:1. Матч між нетішинською «КДЮСШ» і ФК «Розваж» закінчився перемогою сільських футболістів 4:1. Вони ж у пропущеному матчі І туру переграли острозький «Флаєр» з рахунком 3:1.

В групі «А» ще один претендент на перемогу у турнірі ФК «Вельбівно» легко «розібрався» із представником села Лючин, забивши 14 сухих голів, що стало найбільшою перемогою цьогорічного турніру. В другому матчі цієї групи оженинський «Цукровик» переграв ФК «Здолбунів» з рахунком 6:4.

За підсумками останнього туру забезпечив собі місце у наступному етапі боротьби за перемогу в турнірі лише ФК «Грем’яче», який набрав максимальну кількість очок – 12 в групі «Б». За другу путівку боротимуться в очному поєдинку, який розпочнеться завтра о 12.20 СК «Академія» та кунівські футболісти. В групі «А» вельбівцям достатньо нічиєї, щоб продовжити боротьбу, а ось хорівчанам і оженинцям потрібно лише перемагати. В групі «В» також три претенденти на вихід у наступний етап. Команди з Гільчі та Розважа боротимуться очно, а «ОККО» гратиме з середняком групи – «КДЮСШ». Найзаплутаніша ситуація в групі «Г», де теоретичні шанси на продовження боротьби мають аж 4 команди. «Звисі» достатньо нічиєї із «Оріоном» і вона своє завдання виконає, а ось верхівчан влаштовує лише перемога, притому бажано з великим рахунком. Грозівський «Крок» гратиме з аутсайдером групи «Ветераном» і лише перемога з великим рахунком дозволить йому, за певних умов, похід за головним трофеєм. А ось наш «Білий вітер» тур пропускає і зможе лише вболівати за земляків і мощаницьких футболістів. Їх перемоги дозволять острожанам продовжити боротьбу у наступному етапі.

Іван МОЧЕРНЯК
Переглядів: 833 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: