Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 12:31
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 20 » Нічия після прочуханки
17:55
Нічия після прочуханки
У неділю, 4 вересня, відбувся 10 тур чемпіонату Острозького району з футболу. ФК «Острог» грав у гостях із хорівською командою – основним суперником у боротьбі за 2 місце. Навіть на виїзді нашу команду підтримували представники влади – перший заступник міського голови Віталій Ундір та депутат Сергій Захарчук. Матч був цікавий і не обійшлося без видалення...

Активніше гру почали острожани. Впродовж перших трьох хвилин вони тричі вдарили по воротах, але м’яч так і не побував у воротах. Натиск зростав, відчувався бойовий настрій на гру. Гол, як кажуть, назрівав. Так і сталося. Після чергового кутового м’яч було адресовано у воротарську площадку. Один із острожан пробив не сильно головою. М’яч, потрапивши у перекладину, повернувся у воротарську площадку, де першим на добивання встиг Михайло Пащенко. Його удар головою змусив воротаря господарів виймати м’яч із сітки воріт. 

На досягнутому острожани і не думали зупинятися – атакували, комбінували, раз за разом намагались організувати атаку, але далася взнаки давня хвороба наших футболістів. Саме вона не дала можливості суттєво збільшити рахунок. І ось тут знайшло підтвердження відоме правило: «Не забиваєш ти – забивають тобі». Ближче до кінця першого тайму під час однієї з контратак було порушено правила захисниками поблизу штрафної площадки острожан. Після удару Назара Чубика м’яч потрапив у штангу і влетів у ворота ФК «Острог». Тож на перерву команди пішли за рахунку 1:1.

Другий тайм суттєво відрізнявся від першого. Острожани виглядали чи то втомленими, чи то деморалізованими від пропущеного м’яча. Гра вирівнялася. Хорівські футболісти мали кілька можливостей відзначитись, і під час однієї з атак зуміли забити гол у ворота острожан. Це зробив Андрій Коваль.

Обидві команди будь-що прагнули перемогти. На полі вирували неабиякі пристрасті, гравці, борючись за м’яч, діяли досить жорстко, не обходилось без порушень правил, ударів по ногах, штовханини, жовтих карток. В одному з епізодів хорівчанин жорстко, порушивши правила, зіграв проти захисника острозької команди. Піднявшись, той наступив на ногу своєму кривднику. Один із гравців господарів поля побачив це і вдарив острожанина. Тут же на допомогу своїм збіглися гравці обох команд, малочисельні глядачі. Одні розбороняли забіяк, інші, навпаки, «підливали масла у вогонь». Зусиллями суддів, представників команд вдалося зупинити. У підсумку дві червоні картки, розірвана футболка одного з гравців ФК «Острог», а також у наступних іграх клопіт керівникам команд – вони змушені будуть шукати заміну порушникам, адже ті пропустять 2 важливі гри.

В обоюдних атаках матч наближався до завершення. У доданих арбітром хвилинах острожани зуміли зрівняти рахунок. Точний удар по воротах наніс Володимир Прокопчук. У підсумку – 2:2. Цей гол дозволив острожанам, поки що, залишитись на другій сходинці турнірної таблиці. Хорівчани мають шанс обійти нашу команду, бо наступний тур ФК «Острог» пропустить. У 12 турі, в неділю, 18 вересня, наша команда прийматиме вдома футболістів із села Кургани. 


Команда                        І    В    Н    П       М         О

ФК «Вельбівно»             8    7    1    0    30 – 4     22

ФК «Острог»                  9    5    3    1    16 – 9    18

ФК «Хорів»                     9    5    2    2    20 – 9    17

«Звиса» (Мощаниця)      8    4    0    4    16 – 20    12

«Міраж» (Кургани)          8    2    1    5    12 – 19    7

ФК «Розваж»                 9    2    1    6    13 – 25    7

ФК «Грем’яче»               9    1    0    8    10 – 31    3


У другій лізі острозька команда СК «Академія» грала на виїзді з межирічанами і здобула перемогу з рахунком 2:1. У вузівської команди відзначилися Вадим Темельчук та Тарас Топоровський. Після цього туру острожани ще більше наблизилися до переходу в першу лігу, бо відірвались на 5 пунктів від найближчого переслідувача. Основний суперник «Горинь» із Солов’є в цьому турі зазнав поразки з рахунком 1:4 від почапківської команди і скотився на третю сходинку. Другими у турнірній таблиці тепер йдуть верхівчани, які з рахунком 5:1 виграли у сіянцівської команди.
Переглядів: 620 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0