Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Субота, 27.04.2024, 06:12
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2013 » Жовтень » 6 » Олімпійський тиждень присвятили змаганням
18:26
Олімпійський тиждень присвятили змаганням
У рамках відзначення Олімпійського тижня в міському підлітковому клубі «Надія» відбулися змагання. У них брали участь як повносправні острожани, так й інваліди. Кращі у своїй групі відзначені нагородами.  

У четвер, 19 вересня, проводились змагання з настільного волейболу. Виявляється, окрім класичного, пляжного, є ще й настільний. Стіл для нього використовується, як для настільного тенісу, із сіткою. Грають команди у складі трьох гравців легким м’ячиком. Правила як у класичному волейболі. Відмінність полягає у тому, що гравці під час розіграшу м’яча не мають права вставати зі стільців. Гравець по центру стола грає обома руками, а ті, що по боках, – лише однією. Керівник підліткового клубу «Надія» Іванна Середюк розповіла, що учасникам клубу дуже сподобався цей вид спорту і вони залюбки змагаються.

Чемпіонами серед 6 команд стали – Олексій Коваль, Наталія Романчук та Ігор Підгородецький. Друге місце зайняли Олег Ясінський, Назар Семенчук та Ярослав Курято, третє – Василь Павельчук, Костянтин Мельник та Олександр Садовець.

Наступного дня проводились змагання зі стрільби із пневматичної гвинтівки. Організували їх відділ з питань сім’ї, молоді та спорту виконкому міськради та Товариство сприяння обороні України і присвячувались вони Дню партизанської слави. Змагалося 25 учасників, в тому числі й інваліди.

У підсумку змагань серед інвалідів переміг Леонід Щеглюк. Друге посів Андрій Приймак, а третє – Василь Павельчук. У змаганнях серед повносправних відвідувачів клубу «Надія» переміг неодноразовий переможець подібних змагань із стрільби Олексій Коваль, друге місце посів Назар Семенчук, а третє – Олена Поліщук.

Переможці та призери з настільного волейболу та стрільби нагороджені грамотами та меда­лями.­ Керівник ПК "Надія" Іванна Середюк дякує міській організації ВО "Батьківщина" за допомогу в організації змагань.

Іван ПАВЛІВ

Переглядів: 772 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: