Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 19.04.2024, 06:31
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Травень » 23 » Острожани поступилися фаворитам
05:39
Острожани поступилися фаворитам
У середу, 21 березня у спортзалі обласної спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву відбулися фінальні змагання з баскетболу серед юнаків 1995 року і молодших у залік обласної спартакіади школярів Рівненщини 2012 року. Як переможець зональних змагань, південно-східну частину Рівненщини представляла команда Острога.

Готував команду до змагань спеціаліст екстра-класу, тренер від Бога Олег Камінський. Та, на превеликий жаль, острожани їхали до обласного центру вже без свого наставника...

Під час відкриття змагань організатори повідомили про сумну звістку і всі учасники вшанували пам’ять великого тренера хвилиною мовчання. Своїми спогадами про острожанина ділився засновник і колишній тренер рівненського «Пульсара» Сергій Шемосюк, інші колеги-тренери. Впродовж усього турніру на суддівському столику знаходилась світлина Олега Камінського, перев’язана траурною стрічкою. Підтримували земляків дочки тренера, які побували на змаганнях. Керував командою під час ігор вихованець Олега Федоровича, чемпіон першої ліги України з баскетболу Олег Петрук.

На жаль, острожанам не дуже пощастило із жеребом. Вони потрапили у групу, де грав беззаперечний фаворит турніру, команда, яку готують до змагань більше спеціалістів вищого класу, ніж тренерів у нашій ДЮСШ і всіх вчителів фізкультури ЗОШ разом взятих. Із потужною командою Сарненського району острожани без проблем розібралися (68:42), хоча дещо економили сили у надії таки побороти наступного грізного суперника.

– Три чверті нашого поєдинку із найсильнішою командою області у рахунку вели то ми, то суперник, – розповідає директор Острозької ДЮСШ Володимир Озімковський. – У цей час жодній із команд не вдавалося вирватися вперед. Та в останній чверті відчувалося, що острожани поступаються супернику фізично. Воно й не дивно, адже у рівнян грає 11 членів збірної області із 12. Приємно, що тим єдиним не рівнянином, якого залучили до головної команди Рівненщини, є наш баскетболіст, вихованець Олега Камінського Дмитро Тимощук. До честі наших хлопців, вони боролися мужньо і відчайдушно. Та все таки на останніх хвилинах матчу суперник зумів відірватися вперед і фінальна сирена зафіксувала рахунок 59:71. Дуже шкода, що команді не міг допомогти один із її лідерів Вадим Подорожний, який зазнав травми у зональних змаганнях. Всі наші хлопці заслуговують на велику подяку, але найкраще проявили себе Дмитро Тимощук, Віталій Конько, Богдан Лозенко. Команда Острозької ДЮСШ посіла третє місце і нагороджена грамотою обласного управління у справах спорту.

Іван ГЛУШМАН
Переглядів: 698 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: