Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середа, 24.04.2024, 17:05
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 20 » Острожанка – кращий юний модельєр області
17:51
Острожанка – кращий юний модельєр області
В минулому навчальному році Острозький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках обласного фестивалю творчості для дітей-сиріт, дітей з функціональними обмеженнями та молодих людей з вадами здоров’я «Повір у себе, і в тебе повірять інші» проводив конкурс творчих робіт «Як живемо і вчимося – наші мрії» на виготовлення кращих моделей одягу. Спочатку був шкільний етап, потім міський, а в травні було підбито їх підсумки. Кращі роботи потрапили на суд журі обласного етапу.

І ось в кінці літа надійшло приємне повідомлення про те, що учениця 10 класу КЗ «Острозька спеціальна школа-інтернат І-ІІ ст. №2 Рівненської обласної ради» Ніна Ткачук (на фото) зайняла 1 місце на обласному етапі конкурсу, за що нагороджена грамотою та подарунком Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На святковій лінійці з нагоди Дня знань дівчину щиро привітали з перемогою і вручили здобуті нагороди. 

Треба сказати, що робіт на конкурс було представлено дуже багато. Кожен район і місто обласного підпорядкування представили кращі роботи. У конкурсі брали участь вихованці дитячих будинків сімейного типу, спеціальних шкіл-інтернатів, молодь з функціональними обмеженнями. Журі було нелегко вибрати найкращі. Тим приємніше перемога вихованки школи-інтернату з нашого міста.

– Ніна Ткачук бере активну участь у житті школи, – розповідає заступник директора КЗ «Острозька спеціальна школа-інтернат №2 Рівненської облради» Світлана Поліщук. – Дівчина бере участь майже у всіх заходах, які проводяться в нашій школі. Вона співає, танцює, є головою учнівської ради, вже 5 років займається у гуртку «Швейна справа», яким керує Олена Мазярчук. Я знаю, що їй подобається ця справа. Тому не дивно, що її роботу журі визнало кращою, адже вона зроблена з любов’ю і натхненням. Після закінчення нашої школи дівчина має намір продовжити навчання у Радивилівському професійному ліцеї, де здобуватиме професію модельєра одягу.
Переглядів: 642 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0