Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 03:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Грудень » 1 » Перемогу святкував СК «Академія»
09:39
Перемогу святкував СК «Академія»
У  неділю, 7 серпня, на стадіоні Національного університету  «Острозька академія» відбувся матч 1/2 фіналу розіграшу кубка Острозького району з футболу. Це був центральний матч цього етапу – перше острозьке дербі між ФК «Острог» та СК «Академія».

Треба зауважити, що матч викликав неабиякий інтерес у глядачів. Їх на матч прийшло значно більше, ніж під час будь-якого поєдинку цього, а, мабуть, і минулого сезону. Команди розпочали гру досить обережно. До 10 хвилини матчу м’яч рідко потрапляв у руки воротарів, хоч зразу було помітно, що гостріше атакує вузівська команда. На 12 хвилині першого тайму був пас майже з центра поля на лівий фланг атаки команди СК «Академія». З лінії штрафної площадки м’яч було переадресовано до воротарської площадки. Під гострим кутом, ведучи боротьбу із захисниками, Богдан Савчук зумів вдарити і відкрити рахунок.

Академічна команда не знижувала темпу, продовжувала атакувати, кілька разів м’яч ледь не побував у воротах міської команди. Гол, як кажуть, назрівав. І на 15 хвилині це сталося.  Дмитро Вознюк забив м’яч. Перший пас точний пас був знову ж таки з глибини поля. Потім м’яч переадресували на правий фланг, і гравець точно влучив у ворота. Рахунок став 2:0. Ближче до кінця першого тайму суддя матчу Володимир Озімковський зафіксував порушення правил недалеко від штрафної площадки ФК «Острог». М’яч зі штрафного забив Дмитро Вознюк. До кінця тайму можливість відзначитись мали обидві команди. Але більше голів глядачі у першій половині не побачили.

Другий тайм почався спокійніше ніж перший. Десь у середині другого тайму в центрі поля помилився один з гравців ФК «Острог». Коли команда організовувала атаку майже в центрі поля, м’яч потрапив до Ігоря Топоровсього. Ведучи боротьбу із захисниками, він зумів їх переграти і встановити, як потім з’ясувалося, остаточний рахунок – 4:0 на користь СК «Академія». Треба зазначити, що міська команда вперто намагалась відквитати бодай гол, але надійно грали захисники суперника. У той самий час атаки СК «Академія» були гострими, і воротар у кількох ситуаціях рятував команду від більшої поразки.

Аби потрапити у фінал, команді ФК «Острог» потрібно забивати щонайменше 5 м’ячів і не пропустити жодного. Завдання дуже важке, але все ж реальне. Будемо сподіватися, що до матчу-відповіді команда підсилиться, збереться, забуде про дошкульну поразку і побореться за перемогу.

У матчі «Оріон» (Верхів) - ФК «Вельбівно» зафіксовано рахунок 1:5.
Переглядів: 557 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0