Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 25.04.2024, 15:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 22 » Подяки і відзнаки – освітянам
09:44
Подяки і відзнаки – освітянам
Вже давно склалася добра традиція – перед Днем знань педагоги підбивають підсумки минулого навчального року і окреслюють завдання на майбутнє. Не став винятком і цей 2011-2012 навчальний рік. 30 серпня в актовій залі Острозької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулася міська конференція педагогічних працівників Острога.

Начальник відділу освіти виконкому Острозької міської ради Людмила Кухарук доповідала про стан початкової та загальної середньої освіти у місті, мережу закладів та педагогічні кадри, результати учнів міста за підсумками державної підсумкової атестації та незалежного зовнішнього оцінювання, реалізацію освітніх програм, інформатизацію та комп’ютеризацію шкіл міста, організацію харчування дітей у міських школах, оздоровлення і відпочинок учнівської молоді влітку цього року, психологічний супровід навчально-виховного процесу, готовність закладів до нового навчального року та ін. Зверталась увага не тільки на досягнення, але й проблеми та упущення в роботі.

Наприкінці свого виступу Людмила Володимирівна від імені відділу освіти виконкому Острозької міської ради висловила щиру вдячність педагогічним та технічним працівникам навчальних закладів, батькам школярів та вихованців ДНЗ за проведену роботу щодо підготовки закладів освіти до нового 2011/2012 навчального року.

Під час обговорення доповіді виступили: директор НВК «Школа І-ІІІ ст. – гімназія» Алла Параниця, яка інформувала про досвід створення позитивного іміджу навчального закладу; учитель початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Неля Зеленчук розповіла про формування особистості у початковій школі; учитель англійської мови ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Олег Цибульський ділився своїм досвідом формування ціннісних ставлень особистості у процесі навчання англійської мови; вихователь ДНЗ №1 «Ромашка» Світлана Марченко вела мову про базову програму нового типу «Я у Світі».

Перший проректор Національного університету «Острозька академія» Петро Кралюк закликав керівників освітніх закладів міста тісніше співпрацювати із місцевим ВНЗ, зокрема, організовувати зустрічі вчителів з викладачами, для учнів випускних класів проводити екскурсії до Академії. Петро Михайлович зазначив, що викладачі готові надавати консультації старшокласникам під час підготовки робіт в Малу академію наук, а учні можуть користуватися великою академічною біб­ліотекою.

Голова міськрайонної організації профспілки працівників освіти Юрій Марунченко у своєму виступі аналізував стан соціального захисту педагогічних працівників, майбутню пенсійну реформу в державі, рівень заробітної плати працівників освіти та ін.

Керуючий справами виконкому Острозької міської ради Тамара Канцедал від імені міського голови та депутатського корпусу привітала освітян із початком навчального року, сердечно подякувала всім причетним до підготовки навчальних закладів міста до роботи в новому навчальному році.

Учасники міської конференції педагогічних працівників одноголосно прийняли ухвалу, в якій окреслено головні завдання освітян міста на поточний навчальний рік. На завершення було вручено нагороди кращим працівникам освітньої галузі міста.
Переглядів: 625 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0