Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 18:31
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2013 » Вересень » 22 » Щоб місто нас радувало красою
19:14
Щоб місто нас радувало красою
Напередодні відзначення найбільшого державного свята – Дня Незалежності України, Дня Державного Прапора України та престольного празника двох міських храмів – преподобного Федора, князя Острозького, міський голова Олександр Шикер підписав розпорядження про відзначення цих свят у місті. В ньому, зокрема, було зобов’язано комунальників, мешканців міста, керівників підприємств, установ та організацій, приватних підприємців впорядкувати свої прилеглі території до бордюрного каменя, фасаду приміщень та ін.  

Переважна більшість острожан із розумінням поставилися до прохання зробити на свята і будні кращим наше місто. Велику роботу із деякими мешканцями міста провела начальник міської інспекції Марія Журик, яка тримала на контролі роботу щодо прибирання вулиць міста, особливо центральних, якими рухається транспорт на Рівне, Нетішин, Шумськ, Оженин.

Безумовно, приємно мандрувати вулицями, на яких побілені бордюри, прибране велике і дрібне сміття, радують око різнобарвні квіти, знищено бур’яни, які вперто «пробиваються» крізь бруківку. Та, на жаль, не всі мешканці міста добре підготувалися до свята. Дехто навіть траву за все літо не спромігся скосити біля свого дому. На світлинах, які ми публікуємо показано дві такі будівлі – одна, без слів, красномовно каже про свого господаря, що він дбайливий і охайний, а інший – повна протилежність, адже на його будинок «наступає» армія бур’янів.

– За недотримання правил благоустрою в місті громадян, а також керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємців може бути притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф, – розповідає начальник інспекції з благоустрою виконкому Острозької міськради Марія Журик. – Неналежне утримання прилеглих територій, неприбране сміття, нескошена трава, ростуть високі бур’яни, взимку неприбраний сніг біля приміщення є підставою для притягнення до відповідальності таких господарів. А штрафи сьогодні не малі – від 360 до 1300 грн. на громадян та від 850 до 1700 грн. – на посадових осіб та фізичних осіб – підприємців. Не варто також забувати, що охайною свою територію слід утримувати постійно, незалежно – свято це чи будні.

Всеволод МОТОРНИЙ
Переглядів: 582 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: