Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Субота, 20.04.2024, 18:19
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Грудень » 1 » В рамках соціального діалогу
10:37
В рамках соціального діалогу

У вівторок, 2 серпня, у приміщенні залу засідань Острозької райради відбулася нарада представників обласних та місцевих організацій, які відстоюють інтере­си працівників, роботодавців та органів виконавчої влади і місцевого самоврядування з питання соціального діалогу. Це спілкування зацікавлених сторін було проведене у рамках виконання відповідного розпорядження голови ОДА.

Відкрив нараду голова Острозької райдержадміністрації Василь Дума, який  коротко розповів про законодавство щодо соціального діалогу, необхідність зустрічі, представив гостей, які зайняли свої позиції у президії.

Головний спеціаліст із соціально-економічних питань федерації профспілок Рівненської області Ніна Скорик аналізувала стан укладення колективних договорів між профспілковими організаціями і роботодавцями в Острозі і районі. Зокрема, відзначалося, що на Острожчині ця робота поставлена на належному рівні.

Голова федерації профспілок області Микола Сірук говорив про роль профспілок у сучасних умовах, їх роботу щодо соціального захисту людей праці, оздоровлення дітей, закликав присутніх активніше залучати людей до профспілкової роботи, відзначив важливість соціального діалогу у покращенні умов життя і праці громадян.

Голова об’єднання організацій роботодавців області Володимир Боярчук розповів про причини виникнення об’єднання організацій роботодавців, його роботу у відстоюванні інтересів своїх членів, наголосив на важливих і актуальних питаннях соціального діалогу, пенсійного страхування, державних гарантій у соціальному захисті людей праці.

На нараді були також присутні і відповідали на запитання щодо соціального діалогу і укладення колективних договорів: заступник голови об’єднання організацій роботодавців Рівненщини Валерій Ройко, голова обкому профспілки працівників держустанов Іларіон Кучерявий, головний спеціаліст з питань охорони праці Володимир Красюк.

За результатами наради було прийнято спільне рішення «Про підвищення ролі соціального діалогу в ході реалізації соціально-економічної політики», яке підписали представники органів місцевого самоврядування міста і району, голова Федерації профспілок Рівненської області Микола Сірук та голова об’єднання роботодавців області  Володимир Боярчук.

Переглядів: 523 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0