Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 25.04.2024, 19:58
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Березень » 11 » Вибороли медалі різного ґатунку
13:17
Вибороли медалі різного ґатунку
Першість області серед молоді та юніорів відбулась минулого тижня в Рівному. Вперше до участі в цих змаганнях не були запрошені спортсмени інших областей. Але гострота боротьби за перемогу не була меншою, бо у поєдинках взяли участь більше ста боксерів.

Острожани були представлені чотирма боксерами. В’ячеслав Іщук, вигравши в Олександра Дичика з Радивилова та в першому раунді за явною перевагою в Андрія Галабурди з Кузнецовська, у фіналі програв здолбунівчанину Дмит­ру Мандзюку і у підсумку зайняв друге місце у своїй ваговій категорії.

Андрій Дмиш за вихід у фінал програв свій поєдинок Дмитру Кожуху з Рівного і фінішував на третьому місці. Сергій Дмиш спочатку переміг здолбунівчанина Дмитра Козака. Потім у другому поєдинку нокаутував у першому раунді Богдана Гуменюка. А ось у спірному поєдинку за вихід у фінал судді віддали перемогу рівнянину Миколі Шаблію з рахунком 2:1, і наш земляк фінішував на третій сходинці п’єдесталу пошани.

Андрій Кривонос у важких поєдинках переграв Дмитра Малихина з Кузнецовська, Олега Карпюка з Дубна, а в фіналі В’ячеслава Рудніка з Кузнецовська і став чемпіоном у своїй ваговій категорії. Всі призери були нагороджені медалями та дипломами.

Відбулися зміни в Федерації боксу області. Її виконавчим директором обрано нашого земляка Володимира Соколовського. На нараді було відзначено і успіхи рівнян у всеукраїнських змагання. Зокрема, Сергій Шепелюк, учень Володимира Соколовського, став переможцем Всеукраїнської першості і поїде у Туреччину виборювати ліцензію на Олімпійські ігри. Вихованки Заслуженого тренера України Олександра Мартиненка та тренера вищої категорії Віталія Мартиненка – майстри спорту міжнародного класу Іванна Крупеня та Катерина Шамбір знову стали чемпіонками України і продовжать боротьбу за нагороди на першості світу у Китаї.
Переглядів: 582 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: