Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Субота, 20.04.2024, 06:35
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2012 » Травень » 23 » Вісімку кращих визначено
05:35
Вісімку кращих визначено
Минулої неділі завершилися групові змагання зимового відкритого чемпіонату Острозького району з міні-футболу. Заключні матчі цього етапу визначили 8 кращих команд, які продовжать боротьбу за медалі. Із семи міських команд до наступного раунду пробились три. Будемо сподіватись, що і завтра вони порадують нас перемогами.

В групі «А» мало хто сумнівався, що перше місце посяде команда із Вельбівного. У поєдинку із «Цукровиком» вона впевнено перемогла, забивши сім голів і лише один раз її голкіпер виймав м’яч із сітки своїх воріт. Поразка оженинців залишила їх за бортом вісімки кращих, навіть не «допомогла» поразка основного конкурента за другу путівку з групи. ФК «Хорів» з рахунком 3:4 поступився здолбунівчанам. Але за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів, із трьох команд, які набрали по 6 очок, зумів пробитися у наступний етап змагань.

Аналогічна ситуація із другим претендентом на вихід у наступне коло у групі «Г». Там острозький «Білий вітер», пропускаючи 5 тур, все ж продовжить похід за призи завдяки тому, що головний їх конкурент верхівський «Оріон» втратив очки у очній зустрічі із переможцем групи – мощаницькою «Звисою» (3:5), а грозівському «Кроку» мінімальна перемога (2:1) над острозьким «Ветераном» не забезпечила необхідної різниці забитих-пропущених м’ячів.

В групі «В» острозька команда «ОККО» впевнено перемогла нетішинську команду «ДЮСШ», забивши у її ворота сім сухих м’ячів. Яке місце займе переможець цієї зустрічі залежало від результату матчу між іншими двома кандидатами на здобуття путівки до наступного етапу. Поєдинок між розвазькими футболістами і гільчанським «Меридіаном» був дуже цікавим і видовищним. Обидві команди відчайдушно боролися за перемогу. У підсумку представник Острожчини зумів забити 4 голи і 2 пропустив у свої ворота, чим і забезпечив собі друге місце. Гільчанці, які кілька турів йшли першими у групі, фінішували, у підсумку, лише третіми.

В заключному турі в групі «Б» єдиний достроковий переможець групових змагань ФК «Грем’яче» не грав. Аби вибороти другу путівку до наступного раунду СК «Академія» достатньо було нічиєї у матчі із футболістами із Кунева. А ось сільським футболістам потрібна була лише перемога. Як з’ясувалось у підсумку, їх аргументи були менш вагомими і вони поступилися – 0:6 більш технічній і організованішій університетській команді.

Таким чином завтра на стадіоні КЗ «Острозька загальноосвітня спеціальна школа-інтернат» відбудуться матчі між ФК «Вельбівне» і ФК «Розваж», ФК «Грем’яче» – «Білий вітер», «ОККО» – ФК «Хорів», СК «Академія» – ФК «Мощаниця». Початок поєдинків о 15 годині. Перед головними матчами дня відбудуться ігри між командами, які посіли в своїх групах місця нижчі другого.

Іван МОЧЕРНЯК
Переглядів: 585 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: