Форма входу

Пошук

Архів записів

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Всього відповідей:

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 18.04.2024, 13:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Головна » 2011 » Листопад » 17 » За перемогу боролися тенісисти та футболісти
11:17
За перемогу боролися тенісисти та футболісти
Гарне спортивне свято для острожан – любителів активного відпочинку організував відділ з питань сім’ї, молоді та спорту у суботу, 5 листопада, коли проводилися змагання з футболу та настільного тенісу. Кращі спортсмени отримали не тільки нагороди, але й солодкі подарунки.

У першості міста Острога з настільного тенісу могли брати участь усі бажаючі. Як з’ясувалося, найстаршому учаснику Олександрові Гладуненку вже виповнилося 60 років, а наймолодшому Іллі Ковшу – лише 10. І хоч різниця у віці була суттєвою, бо чоловіки-учасники грали в одній групі, щоб молодші мали можливість повчитися у старших, але від цього гостроти боротьби ніяк не поменшало.

Спочатку 17 учасників турніру були розділені на 4 групи. Ті, хто посів 1-2 місце, пробилися у ¼ фіналу, звідки переможці пройшли у фінал, де боролися за перше та третє місця. Варто сказати, що ігри були цікавими, напруженими. Жодна перемога не далася легко – тим вона і цінніша.

Серед дівчат переможницею у тенісних змаганнях стала Тетяна Гудкова, друге місце посіла Христина Гуц , а третє – Ольга Коровайчук.

Чемпіоном серед чоловіків став студент Національного університету «Острозька академія» Вадим Сіроман, який у фіналі виграв у свого колеги Юрія Чумака. У поєдинку за третє місце Микола Семенюк переграв Юрія Білошкурника.

У міському турнірі з мініфутболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» було заявлено лише 3 команди. Вони й розіграли між собою нагороди. Перемогла команда «Вілія», яка виграла у срібного призера – «Вереса» з рахунком 6:4 і бронзового – «Горинь» – 5:3. Дві останні команди зіграли між собою внічию, і тому вище місце визначалось за різницею забитих-пропущених м’ячів. Кращим голкіпером змагань став Олександр Завадський, захисником – Радомир Зеленчук, а нападником – Дмитро Данилевський.

Призери та чемпіони нагороджені медалями, грамотами та отримали солодкі подарунки. Нагороджували кращих: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради Ірина Волянюк, директор міської ДЮСШ Володимир Озімковський, педагог-організатор підліткового клубу «Надія» Іванка Середюк, тренер ДЮСШ Богдан Коваль.
Переглядів: 673 | Додав: sdfy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: